UWCASA
 
 

115.000

Appartement in Altea

580
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woningoppervlakte
50 m2
Afstanden
Omschrijving

Voor u tijdelijk verlaagd van € 129.000,- naar € 115.000,-!!

Met eerstelijns zeezicht vindt u dit nieuwe Appartement in ALTEA van 50 m2, als loft in een zeer rustige woonwijk. En met uitzicht op het zandstrand, de baai en  de jachthaven van Pueblo Mascarat, en met meubels.

Als eerste eigenaar beschikt u over een geïntegreerde Salon-eetkamer-keuken. Alsook 2 ruime slaap en 1 badkamers (wc, lavabo, douche, met actieve ventilatie). Airco systeem Mitsubishi (koelen, verwarmen, ontvochtigen, ventileren) met kanalen naar elke slaapkamer, en woonruimte.

Uw veiligheid is optimaal dank zij overal ingebouwde verlichting. Dubbel thermo glas met inkijkfilter. Veiligheidsdeur met 3 punt vergrendeling, en branddetectie in elke ruimte.

Buiten mag u elke dag gebruik van het grote en kleine gemeenschappelijk zwembad, en het solarium en tennisveld. Het zandstrand is bereikbaar via trap net vóór de deur of met uw auto.

In de omgeving vindt u een Strandbar aan Zee. In de jachthaven (5min wandelen langs het strand) talrijke gezellige bars en restaurants. Gratis parkeren in de straat,

P.s. Aankoop van de overdekte garageplaats (vanaf € 4.000,- is mogelijk). Dit is van oorsprong een commercieel lokaal, omgevormd naar een nieuw appartement, maar kan dus ook nog steeds gebruikt worden als commerciële ruimte (b.v. winkel of kantoor).

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Uw omgeving

Het gebied van Mascarat, met Marina Greenwich, is een spectaculaire enclave op 3 km. van het pittoreske dorpje Altea, op een paar minuten van de Don Cayo-golfbaan en Villa Gadea Resort. De haven van Marina Greenwich gelegen op de meridiaan 000º 00 ’00 “, de enige haven ter wereld die zich op deze locatie bevindt. Het geheel wordt omringd door prachtige stranden, baaien en zachte bergen in het binnenland.

Faciliteiten
Airco
Bij jachthaven
Bij zandstrand
Bij zwembaden
Garage (optie)
Keuken
Meubels
Solarium
Tennisveld
Veiligheden

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

100.000

Appartement in Denia

Costa Blanca

 
 

235.000

Appartement in Moraira

Costa Blanca

 
 

319.900

Appartement in La Mata

Costa Blanca