UWCASA
 
 

325.000

Villa in Moraira

62
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
213 m2
Kaveloppervlakte
800 m2
Afstanden
Omschrijving

Voor u tijdelijk verlaagd van € 365.000,- naar € 325.000,-!

Met prachtige uitzichten over de vallei en de zee vindt u deze charmante traditionele Spaanse Villa in MORAIRA van 213 m2. En op een groot landgoed van 800 m2, op slechts een korte rit van het stadscentrum en zandstrand.

Deze villa is verdeeld over twee verdiepingen die bestaan uit twee grote appartementen van elk meer dan 100 m², met de volgende verdeling:

Op straatniveau komt u via een paar treden bij de voordeur van het bovenste appartement. Dit komt uit in een hal, gevolgd door de ruime lounge met open haard. Naast de woonkamer is de glazen naya, momenteel in gebruik als eethoek en het grote open terras. Deze naya is ook direct vanuit de ingerichte keuken te bereiken. Verderop in de gang zijn twee ruime tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kleerkasten. Deze delen een grote badkamer met douche, ook voorzien van een radiator voor koudere dagen.

Het lagere niveau bereikt u via de buitentrap met een zelfstandige gastenappartement. Dit bestaat uit een hal en aan de linkerkant de woon eetkamer met een ingerichte open keuken. Op dit niveau is ook twee tweepersoonsslaapkamers die een gezinsbadkamer met douche delen.

Op het dak is ook nog een zonneterras met vrij uitzicht op zee.

Buiten is een niervormig privézwembad met buitendouche en diverse terrassen verspreid in de prachtige tuin. Dit zijn werkelijk heerlijke plekken om te ontspannen en te genieten van het heerlijke klimaat. Tot slot is er een afgesloten garage en voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Buitendouche
Gastenverblijf
Keuken
Landgoed 800 m2
Open haard
Parkings
Solarium
Terrassen
Tuin
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

399.500

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

360.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

350.000

Villa in Moraira

Costa Blanca