UWCASA

ALICANTE

De provincie Alicante is vooral aan de kust het hele jaar lang zonovergoten. De gemiddelde jaartemperatuur is rond de 17 graden. En ook hier vindt u veel ruim opgezette zones waar talrijke buitenlanders een tweede huis bezitten. Ideaal dus om u daar ook te vestigen in een eigen appartement, vakantiehuis of villa.

Alicante

Faciliteiten

En deze provincie is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa. En dit dankzij het landschap en de infrastructuur. Ook door de prachtige steden en de vriendelijke bevolking heeft deze provincie het hele jaar door toerisme. En dat met allerlei faciliteiten voor de bezoekers. Maar vooral voor bewoners van een vakantiehuis in de vorm van een villa of appartement.

Alicante

Deze provincie Alicante is de zuidelijkste provincie van de Valenciaanse Gemeenschap. En dit ligt aan de Middellandse Zee met een zeer aantrekkelijke en langgerekte kust. Zandstranden en lage duinen worden hier afgewisseld door rotspartijen en steile kusten. Hierdoor is een geografie ontstaan in witte, blauwe, oker- en groentinten. En het noorden van deze provincie is groen en heeft een afwisselend landschap. Het zuiden is droger en heeft een vlak landschap, ideaal dus voor uw nieuwe vakantiehuis onder de Spaanse zon.

Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is de provincie Alicante een goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel een passend aanbod in de omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!