UWCASA

Cabopino

Cabopino vindt u aan de rand van de omgeving van Marbella, aan de grens met Mijas Costa. Deze Cabopino regio is vooral bekend om haar pittoreske haven en dorp, bekend als “Puerto Cabopino”. En met ongetwijfeld het beste en breedste stuk zandstrand van de Costa del Sol (pas op voor het aangrenzende naaktstrand!) omgeven door zandduinen. Probeer een van de vele strandbars uit en geniet van een drankje of van hun net gevangen vis die ligt te suizelen op uw barbecue. Tijdens de zomermaanden zijn er vanuit de haven van Cabopino regelmatig boottochten langs de kust. Alsook excursies om dolfijnen te spotten… , dus misschien kunt u zelfs uw eigen lunch vangen?!

Cabopino

Luchthaven

En op maar 35 minuten van de luchthaven van Málaga. Daarom is het raadzaam voordelig een auto te huren in Cabopino als u naar dit populaire deel van de Costa del Sol afreist. Vastgoed eigendommen in Cabopino zijn altijd veel gevraagd om deze en meerdere redenen. De verschillende soorten huizen die te koop staan in Cabopino variëren van appartementen tot villa’s. Deze vindt u op de berghelling of op het strand rond de haven.

Zomeravonden

Op zomeravonden kunt u genieten van traditionele Spaanse flamenco, terwijl de zon op het plein net boven de hoofdhaven  ondergaat. Er zijn een aantal geweldige restaurants in de haven die erg populair zijn bij expats en de lokale bevolking. En, als dit niet genoeg te bieden heeft voor u, zijn er nog veel meer restaurants om uit te kiezen in het centrum van de stad Marbella. Alsook tal van geweldige winkels met alles wat je maar wenst, van meubelpakketten tot kleding van internationale topmerken tot lokaal geproduceerde goederen.

Degenen die graag van een beetje meer beweging genieten kunnen kiezen uit een 9-holes golfbaan voor beginners in het Artola Hotel. Alsook de 18-holes golfbanen van La Siesta in Calahonda en Cabopino Golf.

Cabopino

Ja de eigendommen in Cabopino zijn al lang een favoriete keuze voor serieuze kopers van vastgoed in Spanje. Daarom tonen we u graag met veel plezier onze unieke mogelijkheden aan eigendommen in en rond Cabopino die we  nu voor u te koop hebben.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site onze site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 120 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?

Uw extra informatie

SPAANS VERKEERSBUREAU: Ook vindt u veel extra informatie via het Spaanse verkeersbureau

FEESTDAGEN IN SPANJE: Wanneer zijn de Feestdagen in Spanje en zijn winkels dan geopend?

50 SPAANSE WOORDEN: Wat zijn de belangrijkste 50 Spaanse woorden?

SPAANS NIEUWS IN NEDERLANDS: En dagelijks leest u in het Nederlands, het Spaanse nieuws.

Bekijk ons aanbod in Cabopino


 
 

602.400

Appartement in Marbella

Costa Del Sol

3
2
 
 

848.000

Appartement in Marbella

Costa Del Sol

4
3
 
 

570.000

Appartement in Marbella

Costa Del Sol

3
2
 
 

460.000

Appartement in Marbella

Costa Del Sol

2
2
 
 

1.043.000

Vakantiehuis in Marbella

Costa Del Sol

4
5