UWCASA

Puerto Banus

Puerto Banus is een jachthaven in de Spaanse stad Marbella

De haven werd gebouwd door Jose Banús geopend in 1970 In opdracht van de toenmalige burgemeester werd de haven in de jaren 90 onder groot protest van milieu-activisten uitgebreid.

Tegenwoordig is de haven trefpunt van de jetset. De havengelden bedragen voor sommige plaatsen tot € 500.000,- per vierkante meter. En de jachten in de haven zijn tot 70 meter lang. In 2019 zijn de prijzen voor schepen langer dan 55 meter gestegen naar € 4.300,- per dag, wat Puerto Banus de duurste jachthaven van Europa maakt.

Puerto Banus

Vooral rijke Arabieren hebben hier een jacht liggen. Puerto Banús is het centrum van het nachtleven aan de Costa del Sol. De horeca in de haven behoort tot de hogere prijsklasse

Uw humeur

De zon betekent dus een boost voor je humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. De mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Die houden de warmte van de zeevast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. Hemels klimaat verzekerd!

Mañana

Dat Spanjaarden niets doen klopt niet. Maar hun levensritme is gebaseerd op leven op de seizoenen. En dat is misschien even aanpassen voor ons Belgen en Nederlanders. Maar wees gerust, de mañana-cultuur werkt aanstekelijk. Een siesta in de namiddag en terrasjestijd ’s avonds: weg met stress en vermoeidheid! De zon dicteert voortaan je leven en jij geeft je daar met plezier aan over.

Ontdek nu wat Spanje met jouw gezondheid doet. Komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?

Uw keuze als Gepensioneerde.

Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is het mooie Marbella een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel passend aanbod in de streek van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Puerto Banus


 
 

373.000

Appartement in Marbella, Puerto Banus

Costa Del Sol

2
2