UWCASA

Mar de Cristal

Mar de Cristal vindt u in de provincie Murcia en ligt in het zuidoosten van het Iberisch schiereiland. En in de autonome gemeenschap van de regio Murcia tussen de Kleine Eilanden en Playa Honda. Het is gelegen aan de kust van de Mar Menor, aan de zuidelijke oever, bijna grenzend aan La Manga. Alsook zeer dicht bij Cabo de Palos. Mar de Cristal is een stad die behoort tot de gemeente Cartagena, die van oudsher haar economie heeft gebaseerd op toerisme en vakantie. Dus de bevolking neemt aanzienlijk toe in de zomer. Het strand staat bekend om de kwaliteit van het water (vandaar de naam) en heeft alle noodzakelijke voorzieningen voor gebruik en genot. Het strand van de regio Murcia is meermaals bekroond met een blauwe vlag. De gemiddelde jaartemperatuur is hier 17º C.
U als pensionado
Steeds meer pensionado’s uit België en Nederland kiezen inmiddels voor een eigen appartement of penthouse in deze unieke omgeving.
Uw juiste keuze
Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is Benidorm een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel een passend aanbod in deze omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Mar de Cristal


 
 

348.000

Villa in Mar de Cristal

MURCIA

3
2
 
 

185.000

Appartement in Mar de Cristal

MURCIA

3
2
 
 

177.000

Appartement in Mar de Cristal

MURCIA

2
2