UWCASA

Murcia

Murcia is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Murcia, aan de rivier Segura. De linkeroever van de stad herinnert nog aan de Moorse tijd. De stad werd gesticht in 831 na Christus. Bij het ontstaan van deze stad werd er een 15 meter hoge verdedigingswal gebouwd. Deze wal had toen in totaal 95 torens. En dat toont dus aan hoe belangrijk deze stad toen als commercieel centrum was.

Murcia wordt door veel mensen gemeden en ook de gemiddelde toerist. Heel jammer voor hen, want er valt toch echt heel wat te beleven. U vindt er schitterende historische gebouwen. En de inwoners zijn er heel gastvrij en de Murciaanse gastronomie is absoluut het proeven waard. Nog een voordeel is dat er grote delen van deze stad verkeersvrij zijn gemaakt, zodat u er in alle rust, al wandelend doorheen kunt lopen. Dus een ideale bestemming voor een gevarieerd dagje uit!

Wat wordt u keuze?

Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is Murcia een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel een passend aanbod in de omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Murcia


 
 

169.000

Vakantiehuis in Murcia

Costa Calida

3
2
 
 

289.950

Villa in San Javier

ALICANTE

3
4