UWCASA

Torre de la Horadada

Torre de la Horadada vindt u in de provincie Alicante en is een deelgemeente van de Costa Calída, gelegen ten Zuiden van de Orihuela Costa. De regio rondom Torre de la Horadada kenmerkt zich door een subtiele mix van de traditionele Spaanse leefstijl en het opkomende toerisme.

Torre de la Horadada

De stranden zijn voorzien van ligbedden en horeca en er is een kleine jachthaven. Ideaal dus om hier dus rustiger te ontspannen dan in de drukke toeristen plaatsen.

Torre de la Horadada is een kustplaats in de provincie Alicante, in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Het is gelegen op het zuidelijkste puntje van de Costa Blanca en staat bekend om zijn prachtige stranden, helder water en ontspannen sfeer.

Stranden: Deze stad heeft verschillende prachtige stranden met goudkleurig zand en kristalhelder water. Playa de las Higuericas en Playa del Conde behoren tot de meest populaire en bieden geweldige plekken om te zwemmen, zonnebaden en watersporten.

Wachttoren: de naam van de stad, “Torre de la Horadada”, vertaalt zich naar “Toren van het kijkgat”. Het is afgeleid van een historische uitkijktoren, die in de 16e eeuw werd gebouwd om de kustlijn te beschermen tegen aanvallen van piraten. Deze toren staat er nog steeds en wordt beschouwd als cultureel erfgoed.

Jachthaven: Torre de la Horadada heeft een moderne jachthaven, de Marina de las Dunas. Deze richten zich op bootliefhebbers en een verscheidenheid aan diensten en faciliteiten biedt.

Promenade: De stad heeft een charmante boulevard die zich langs de kustlijn uitstrekt. Dit is perfect voor ontspannen wandelingen, fietstochten en genieten van een prachtig uitzicht op zee.

Lokale Keuken: Deze regio staat bekend om zijn heerlijke Mediterrane keuken. Bezoekers kunnen zo meegenieten van verse zeevruchten, paella, tapas en andere traditionele Spaanse gerechten in de lokale restaurants en bars.

Natuurlijke schoonheid: Torre de la Horadada wordt omgeven door natuurlijke schoonheid, waaronder zoutvlakten en natuurreservaten. Deze bieden u de mogelijkheden voor vogel spotten en natuurwandelingen.

Festivals en evenementen: de stad organiseert het hele jaar door verschillende festivals en evenementen om de cultuur en tradities te vieren. Deze evenementen bevatten vaak muziek, dans en religieuze processies.

Sparen in uw eigen Casa

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is Torre de la Horadada een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in uw eigen voorkeur gebied.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Torre de la Horadada


 
 

284.900

Appartement in Torre de la Horadada

ALICANTE

2
2
 
 

215.000

Bungalow in Torre de la Horadada

ALICANTE

3
2
 
 

239.900

Bungalow in Torre de la Horadada

ALICANTE

3
2
 
 

284.900

Appartement in Torre de la Horadada

ALICANTE

2
2
 
 

344.900

Vakantiehuis in Torre de la Horadada

ALICANTE

3
2
 
 

264.900

Appartement in Torre de la Horadada

ALICANTE

3
2
 
 

244.900

Penthouse in Torre de la Horadada

ALICANTE

2
2
 
 

315.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE

2
2