UWCASA

Benalmadena

Benalmadena ligt op nog geen 20 minuten rijden van de luchthaven van Málaga en is een belangrijke toeristische bestemming aan de Costa del Sol. Het beschikt over een kust van 10 kilometer, bestaande uit verschillende stranden. Tevens is er een levendig nachtleven, met een grote verscheidenheid aan bars en clubs.

Benalmadena

Benalmadena heeft een van de grootste jachthavens in Andalusië en is ook de perfecte bestemming voor een familievakantie, met een pretpark, twee aquaria en een kabelbaan die naar het hoogste punt van de provincie Málaga gaat.

Deze gemeente bestaat uit drie stedelijke gebieden; De binnenstad van Benalmadena Pueblo met zijn traditionele krijtwitte gevels gemengd met moderne architectuur, het op toerisme gerichte Benalmadena Costa met zijn stranden, hotels en resorts, en tenslotte Arroyo de la Miel, dat tussen de oude stad en de kust ligt. Dit laatste gebied werd oorspronkelijk ontwikkeld als industriezone in de 18e eeuw. Tegenwoordig is dit het bruisende centrum van de stad, waar naast de vele bars en restaurants enkele van de grootste attracties te vinden zijn.

Benalmadena

Gezond in Spanje

Hoe komt dit? Waarom is Spanje zo’n goed land om te wonen voor de gezondheid? Door 320 dagen zon per jaar, lentetemperaturen in de winter, en milde warmte in de zomer. Buiten leven, op het ritme van de zon. Dat doet iets met je gemoed. Je neemt tonnen vitamine D op en je maakt meer serotonine aan, beter bekend als het ‘happy-hormoon’.

De zon betekent dus een boost voor je humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. De mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Die houden de warmte van de zeevast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. Hemels klimaat verzekerd!

Minder ziektekosten?

De zon betekent dus een boost voor je humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. En de mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Want die houden de warmte van de zee vast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. Ook voor u is een gezond klimaat verzekerd!

Ontdek nu wat Spanje met jouw gezondheid doet. Komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is Benalmadena een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in uw eigen voorkeur gebied.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Benalmadena


 
 

365.200

Appartement in Benalmadena

MALAGA

3
2
 
 

1.122.000

Penthouse in Benalmadena

Costa Del Sol

3
2
 
 

932.000

Penthouse in Benalmadena

Costa Del Sol

2
2
 
 

632.000

Appartement in Benalmadena

Costa Del Sol

3
2
 
 

442.000

Appartement in Benalmadena

Costa Del Sol

2
2
 
 

332.000

Appartement in Benalmadena

Costa Del Sol

1
1
 
 

594.000

Penthouse in Benalmadena

Costa Del Sol

3
3
 
 

495.000

Appartement in BenalmAdena

Costa Del Sol

3
2
 
 

819.000

Vakantiehuis in Benalmadena

Costa Del Sol

3
3
 
 

549.000

Penthouse in Benalmadena

Costa Del Sol

3
2