UWCASA

MALAGA

Malaga is een provincie in Andalusië, aan de Costa del Sol, waar de provincie vooral beroemd om is. De provincie is genoemd naar de gelijknamige stad die de hoofdstad ervan is. Deze provincie is een van de provincies van de regio Andalusië. En wordt omringd door de Middellandse Zee in het zuiden, en de provincies Cádiz, Sevilla, Córdoba en Granada.

Je komt er veel, rijdt rond in een huurauto of als je het geluk hebt woon je in deze provincie. Maar wat weet je eigenlijk over de dorpen in de provincie? Wist je bijvoorbeeld dat er een dorp is waar 6 van de 10 inwoners buitenlanders zijn. Of een ander dorp waar slechts 4 buitenlanders wonen of leer het dorp kennen waar de meeste kinderen geboren worden. Kom mee met deze wetenswaardige ontdekkingstocht door deze prachtige provincie.

Het is heerlijk om te vertoeven in deze provincie van Spanje. Dit is eigenlijk het land van flamenco, paarden, stieren, tappas, sherry, olijven en zon, zee en strand. En dit wordt afgewisseld met cultuur en de prachtige natuur. Al deze ingrediënten vind u ook voor een heerlijke vakantie in deze prachtige  omgeving.

Uw keuze als Pensionado
Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is Almoradi een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel een passend aanbod in de omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!