UWCASA

Fortuna

Fortuna is een authentiek Spaans dorp gelegen aan de voet van Sierra de la Pila, op 25 km van de grote stad Murcia.Historische gebouwen en archeologische opgravingen herinneren aan de Romeinse en Moorse periode. De warmwaterbronnen, al in de oudheid door de Romeinen gebruikt vanwege de geneeskrachtige werking, zijn een bekende toeristische trekpleister. Ten zuiden van Fortuna ligt een groot meer, omringd door bossen, ideaal om te wandelen of te vissen. Ieder jaar in de maand augustus vinden de van oudsher traditionele feesten plaats gerelateerd aan de geschiedenis van Fortuna.

Grip op uw vermogen

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Welke locatie kiest u?

Uw keuze maakt u dus zelf. Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is het mooie Fortuna een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel passend aanbod.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Fortuna


 
 

165.000

Villa in Fortuna

MURCIA

3
2
 
 

174.000

Finca in Fortuna

MURCIA

2
2