UWCASA

La Manga del Mar Menor

La Manga del Mar Menor is een landstrook, gelegen aan de zuidoostkust van Spanje in de provincie Murcia aan de Costa Calida. De dichtstbijzijnde grote en belangrijke havenstad is Cartagena. Mar Menor is het grootste zeewatermeer in Europa. La Manga is een smalle landstrook met een lengte van 22 en breedte tot 1.5 km. Deze landstrook sluit eigenlijk deze binnenzee van het open water naar de Middellandse Zee.  Maar de binnenzee staat wel in contact met de open zee via vier natuurlijke kanalen, genaamd “golas”. Mar Menor staat ook bekend om haar goede stranden (Blauwe vlag) en heldere water. La Manga ligt tussen drie natuurgebieden: Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar aan de noordzijde. En Salinas de Marchamalo en Las Amoladeras in het zuiden.

U als pensionado

Steeds meer pensionado’s uit België en Nederland kiezen inmiddels voor een eigen appartement of penthouse in deze unieke locatie.

Uw juiste keuze

Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is Benidorm een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel een passend aanbod in deze omgeving van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in La Manga del Mar Menor


 
 

159.900

Appartement in La Manga del Mar Menor

Costa Calida

1
1
 
 

475.950

Villa in La Manga del Mar Menor

Costa Calida

4
3
 
 

444.999

Villa in La Manga del Mar Menor

Costa Calida

3
3