UWCASA

Orito

Orito is een zeer centraal gelegen dorpje tussen Aspe en Alicante in. Het dorpje is zeer bekend bij spanjaarden, daar er elk jaar pelgrims naar de grot van Orito gaan om de stichter, Saint Pasqual, te eren.

Hier vindt u dit prachtige natuurschoon en ligt dit dorpje dichtbij alle grote faciliteiten. De snelweg verbindt u met een 20 minuten richting het vliegveld en het strand. Op 3 minuten rijden vindt u een prachtige 18-holes golfbaan!

Uw woning keuze

Steeds meer pensionado’s uit België en Nederland kiezen tussen een bungalow of villa, en een appartement of penthouse als vakantiehuis aan de Costa Blanca. Wist u dat zo’n investering als vakantiehuis vaak renderender is dan de rente op uw spaarrekening? Bovendien is uw eigen appartement of villa dan ook goed verhuurbaar via onze organisatie. Natuurlijk kunt u hier naast een villa ook een extra appartement kopen en renderend (laten) verhuren. Kortom, een ideale combinatie voor uw renderende toekomst.

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is het dorp Orito een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in uw eigen voorkeur gebied.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Orito


 
 

219.000

Bungalow in Orito

ALICANTE

3
2