UWCASA

Almunecar

De stad Almunecar vindt u aan de Costa Tropical tussen Almería en Málaga in. Op maar 80 km. verwijderd van de 2 culturele steden Granada en Málaga, beiden met een internationale luchthaven. Wat vroeger een rustig vissersdorpje was, is tegenwoordig een druk en levendig stadje wat veel te bieden heeft en u kunt hier ook de authentieke Andalusische sfeer ervaren.

Deze stad heeft een belangrijk verleden, daterend van zo’n 3.000 jaar geleden toen de Feniciërs een groot deel van Europa hadden veroverd. U kunt nog enkele begraafplaatsen uit die tijd terugvinden in Almuñécar. Maar ook de Romeinen en Arabieren hebben hier belangrijke nederzettingen gehad.

De lange kustlijn omvat spectaculaire kliffen, kleine grotten en lange stroken met steentjeszand. Voor liefhebbers van de duiksport is dit een waar paradijs, Almunecar heeft één van de mooiste onderwater landschappen van Zuid-Spanje. Door haar prachtige omgeving en haar kristalheldere water, is deze stad een geweldige plaats om te ontdekken en van te genieten

Uw keuze als Gepensioneerde. Als u ook graag in Spanje wilt wonen dan is het mooie Benalmadena een heel goede keuze. Op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u zelf vast wel passend aanbod in de streek van uw eigen voorkeur.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

 

Bekijk ons aanbod in Almunecar


 
 

130.000

Appartement in Almunecar

Costa Del Sol

2
2