2) Uw zoektocht

Uw zoektocht

U wilt al een tijdje een huis in Spanje kopen en bent dus op zoek naar een passende woning aan de mooiste kusten van Spanje. En binnen uw zoektocht weet u zo ongeveer het budget, de regio, de vorm van de woning, en de noodzakelijke voorzieningen om maximaal te kunnen genieten onder de Spaanse zon.

Om u daarbij verder te helpen mag u gebruik maken van onze mailcommunicaties. Dit unieke hulpmiddel stelt u in staat om nu thuis al precies zelf te ontdekken wat u wel en niet wilt, en kunt.

Daardoor biedt u ons de gelegenheid om ook voor u passend aanbod te vinden in ons zeer geavanceerde zoeksysteem met meer dan 1.600 Koopwoningen, waarvan de meeste op onze site zijn ingevoerd. U bepaald daarna zelf welke woningen het beste passen bij uw budget, uw eisen en uw wensen, om samen met ons te bezichtigen.

Welke voorbereidingen door u zijn dan nodig?

Ga verder naar stap 3: “Uw voorbereidingen

Algemene informatie

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.