UWCASA

Villamartin

Villamartin is de naam van zowel een verstedelijking als van een golfbaan in Orihuela Costa. Villamartin is een van de vele nieuwe ontwikkelingen in het afgelopen decennium, met op elk landgoed een mooie villa. Dit gebied is erg populair en heeft zich in de laatste 10 jaar getransformeerd van een dorp tot een modern ogende stad. Er zijn ook golfbanen in de buurt van de vele zandstranden.

Villamartin

Het dichtstbijzijnde strand is dat van La Zenia. Villamartín heeft zon 300 dagen zon en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden. Villamartin zelf heeft 2 golfbanen, zoals Campo de Golf Villamartín en Campo de Golf Las Sambals.

Levensritme

Dat Spanjaarden niets doen klopt niet. Maar hun levensritme is gebaseerd op leven op de seizoenen. En dat is misschien even aanpassen voor ons Belgen en Nederlanders. Maar wees gerust, de mañana-cultuur werkt aanstekelijk. Een siesta in de namiddag en terrasjestijd ’s avonds: weg met stress en vermoeidheid! De zon dicteert voortaan je leven en jij geeft je daar met plezier aan over.

Ontdek wat Spanje met gezondheid doet. Komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?

Gezondheid klimaat

De zon betekent dus een boost voor je humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. En de mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Want die houden de warmte van de zee vast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. Gezond klimaat verzekerd!

Hier zijn enkele belangrijke punten over dit mooie Villamartín:

Locatie: Villamartín ligt aan de zuidoostelijke kust van Spanje, met uitzicht op de Middellandse Zee. Het maakt deel uit van het Orihuela Costa-gebied, dat bekend staat om zijn prachtige stranden, golfbanen en toeristische sfeer.

Golf: Een van de belangrijkste attracties van Villamartín zijn de golfbanen. Het gebied is de thuisbasis van verschillende kampioenschapsgolfbanen, waaronder de Villamartín Golf Course. Deze banen trekken golfliefhebbers van over de hele wereld aan.

Woonwijk: Villamartín is voornamelijk een woonwijk met een mix van permanente bewoners en eigenaren van vakantiehuizen. De urbanisatie beschikt over een scala aan woonopties, waaronder appartementen, herenhuizen en vrijstaande villa’s. De aanwezigheid van golfbanen en de nabijheid van de kust maken het een wenselijke locatie voor onroerend goed.

Stranden: Het nabijgelegen Orihuela Costa beschikt over een verscheidenheid aan stranden met blauwe vlag die bekend staan om hun heldere water en voorzieningen. La Zenia Beach, Cabo Roig Beach en Playa Flamenca Beach zijn enkele van de bekende opties in de omgeving.

Voorzieningen: Het gebied heeft een scala aan voorzieningen ontwikkeld om tegemoet te komen aan zowel bewoners als toeristen. Deze omvatten winkelcentra, restaurants, bars en andere recreatieve activiteiten. Het Villamartín Plaza is een populair commercieel gebied dat bekend staat om zijn restaurants en uitgaansgelegenheden.

Toerisme: Vanwege het aangename klimaat, de nabijheid van de zee en de golffaciliteiten is Villamartín een populaire bestemming voor toeristen, vooral uit Noord-Europa. Veel mensen kiezen ervoor om hun vakantie door te brengen of met pensioen te gaan in dit gebied.

Over het algemeen is Orihuela Costa een levendige en diverse gemeenschap die een combinatie van golfen, strandactiviteiten en een ontspannen mediterrane levensstijl biedt.

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is Villamartin een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in uw eigen voorkeur gebied.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Villamartin


 
 

269.900

Villa in Villamartin

Costa Blanca

3
2
 
 

350.000

Penthouse in Villamartin

Costa Blanca

3
2
 
 

350.000

Appartement in Villamartin

ALICANTE

3
2
 
 

1.250.000

Villa in Villamartin

ALICANTE

4
4