UWCASA

Villamartin

Villamartin is de naam van zowel een verstedelijking als van een golfbaan in Orihuela Costa. Villamartin is een van de vele nieuwe ontwikkelingen in het afgelopen decennium, met op elk landgoed een mooie villa. Dit gebied is erg populair en heeft zich in de laatste 10 jaar getransformeerd van een dorp tot een modern ogende stad. Er zijn ook golfbanen in de buurt van de vele zandstranden.

Villamartin

Het dichtstbijzijnde strand is dat van La Zenia. Villamartín heeft zon 300 dagen zon en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden. Villamartin zelf heeft 2 golfbanen, zoals Campo de Golf Villamartín en Campo de Golf Las Sambals.

Levensritme

Dat Spanjaarden niets doen klopt niet. Maar hun levensritme is gebaseerd op leven op de seizoenen. En dat is misschien even aanpassen voor ons Belgen en Nederlanders. Maar wees gerust, de mañana-cultuur werkt aanstekelijk. Een siesta in de namiddag en terrasjestijd ’s avonds: weg met stress en vermoeidheid! De zon dicteert voortaan je leven en jij geeft je daar met plezier aan over.

Ontdek wat Spanje met gezondheid doet. Komt u ook wonen in het gezondste land van Europa?

Gezondheid klimaat

De zon betekent dus een boost voor je humeur. Maar zonneschijn is één, een stabiel, warm klimaat twee. En de mooiste Spaanse kusten danken hun stabiele, subtropische klimaat aan de achterliggende bergen. Want die houden de warmte van de zee vast en houden de winterse koude vanuit het binnenland tegen. Gezond klimaat verzekerd!

Als u graag in Spanje wilt wonen dan is Villamartin een heel goede keuze. En op onze sites www.uwcasa.be en www.uwcasa.nl vindt u passend aanbod in uw eigen voorkeur gebied.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Bekijk ons aanbod in Villamartin


 
 

350.000

Penthouse in Villamartin

Costa Blanca

3
2
 
 

350.000

Appartement in Villamartin

ALICANTE

3
2
 
 

1.250.000

Villa in Villamartin

ALICANTE

4
4