UWCASA
 
 

335.500

Appartement in Estepona

1336
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
77 m2
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
2 km
Afstand vliegveld
75 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 365.000,- naar € 335.500,-!

Appartement in Estepona met modern design. Al deze appartementen en penthouses hebben een groot terras, ideaal om buiten te dineren en met een spectaculair uitzicht. Extra grote glazen deuren laten natuurlijk licht binnen in de grote binnenruimtes.

En met een neutrale inrichting kan elk appartement gemakkelijk gepersonaliseerd en naar eigen smaak ingericht worden. Deze configuratie is afhankelijk van welk type appartement u zelf kiest. Alle ruime slaapkamers beschikken over inbouwkasten en een en-suite dubbele badkamer waarbij de master ook een inloopkleedkamer heeft.

Een volledig uitgeruste keuken met hoogglans witte eenheden die bijdraagt aan het moderne gevoel dat onze internationale klanten verkiezen.

Penthouses beschikken tevens over een stijlvol solarium op het dak waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen in uw eigen privé oasis.

Deze appartementen zijn uitgerust met een aantal functies die zijn ontworpen voor gemak, comfort en veiligheid, waaronder airconditioning en beveiligde ondergrondse parkeergelegenheid.

Wilt u investeren in 1 of meerdere van deze mogelijkheden? Mail ons dan even jullie planvoorstel voor een kijkkeuze.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct zelf regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Eerste keus voor uw tweede woning

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) renderend te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al meer dan 140 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

377.500

Appartement in Estepona

Costa Del Sol

 
 

330.000

Appartement in Estepona

Costa Del Sol

 
 

328.000

Appartement in Estepona

Costa Del Sol