UWCASA
 
 

99.950

Appartement in Los Alcazares

127
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woningoppervlakte
70 m2
Kaveloppervlakte
80 m2
Afstanden
Omschrijving

Op de eerste verdieping vindt u dit goed gelegen Appartement in LOS ALCAZARES van 70-80 m2

Als volgende eigenaar beschikt u dan over een complete woning met 2 slaap en 1 badkamers, keuken, patio gebruikt als wasruimte, woon en eetkamer en een klein maar zonnig balkon.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het onlangs gerenoveerde gemeenschappelijke zwembad met terrassen rondom.

Los Alcázares is een klein stadje gelegen in het zuidoosten van Spanje, met name in de provincie Murcia. Het is gelegen aan de westelijke oever van de Mar Menor, een zoutwaterlagune aan de kust gescheiden van de Middellandse Zee door een smalle strook land. Deze stad staat bekend om zijn prachtige stranden, aangename klimaat en historische betekenis.

De kalme en ondiepe wateren van het Mar Menor maken het een populaire bestemming voor watersporten, zwemmen en andere recreatieve activiteiten. Los Alcázares heeft verschillende zandstranden die zowel toeristen als de lokale bevolking aantrekken die op zoek zijn naar ontspanning en plezier op het water.

De naam “Los Alcázares” is afgeleid van de Arabische term “Al-Kazar”, wat “paleizen” of “kastelen” betekent. Deze naam weerspiegelt het historische verleden van de stad onder Moorse heerschappij.

De geschiedenis van deze stad gaat terug tot de oudheid, met verschillende beschavingen die hun stempel op de regio drukken. De nabijgelegen stad Cartagena, bekend om zijn rijke Romeinse geschiedenis, heeft het gebied ook beïnvloed. De stad heeft ook een paar historische bezienswaardigheden en monumenten, waaronder de 18e-eeuwse kerk van Onze-Lieve-Vrouw van de Asunción.

UW SAMENVATTING: Vanwege de locatie en attracties is Los Alcázares een populaire bestemming geworden voor zowel toeristen als expats die op zoek zijn naar een rustige kustomgeving in Spanje. Het biedt u een mix van traditionele Spaanse cultuur en moderne voorzieningen, waardoor het een wenselijke plek is om te bezoeken of zelfs te settelen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

209.100

Appartement in Almoradí

Costa Blanca

 
 

265.000

Appartement in Los Alcazares

Costa Blanca

 
 

218.000

Appartement in Los Alcazares

Costa Blanca