UWCASA
 
 

227.000

Appartement in Manilva

400
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
73 m2
Kaveloppervlakte
103 m2
Afstanden
Omschrijving

Dit Appartement in MANILVA van 73-77 m2 is een ideale plek waar comfort en levenskwaliteit samenkomen en een uitzonderlijke sfeer creëren voor u als eerste eigenaar!

Binnen dit innovatieve vastgoedproject kunt u nu nog kiezen uit 60 appartementen met liften en 2 of 3 slaapkamers. De blokken zijn verdeeld over begane grond, middenverdiepingen en penthouses, waardoor er een verscheidenheid aan woningtypologieën ontstaat die bij uw wensen passen.

Elk woning valt op door zijn ruime terrassen, die buitenruimtes bieden die ideaal zijn om te ontspannen, en te genieten van het panoramische uitzicht op de golfbaan dat u een gevoel van rust en welzijn zal geven.

Voor uw auto is er dan een garageplek, met een berging.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van de gemeenschappelijke ruimtes die binnen dit project voor u zijn ontworpen om comfort en luxe te bieden. Met de aangelegde ruimtes en terrassen kunt u  verbinding maken met de natuur, en een zwembad met een ontspannend strand met ligstoelen. Alsook een sociale ruimte die de perfecte plek zal worden om te socialiseren en te genieten van speciale momenten.

Deze locatie is ideaal, met een bevoorrechte verbinding met de hoofdwegen die uw verplaatsingen langs de Costa del Sol vergemakkelijken. In de omgeving vindt u La Duquesa Marina, met een restaurantgedeelte waar u kunt genieten van de lokale en internationale gastronomie, terwijl het ook een ontmoetingsplaats is voor internationaal toerisme. Bovendien bevinden deze eigendommen zich vlak naast een prestigieuze golfbaan die liefhebbers van deze sport zal bekoren.

Wilt u meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
Bij golfbaan
Bij zwembad
Garageplek
Lift
Opslagruimte
Terrassen
Tuinen

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in Torre Pacheco

Costa Calida

 
 

200.000

Appartement in Aguilas

Costa Calida

 
 

200.000

Appartement in Gandia

VALENCIA