UWCASA
 
 

270.000

Appartement in Manilva

312
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
84 m2
Kaveloppervlakte
112 m2
Afstanden
Omschrijving

Dit Appartement in MANILVA van 87-94 m2 is een ideale plek waar comfort en levenskwaliteit samenkomen en een uitzonderlijke sfeer creëren voor u als eerste eigenaar!

Binnen dit innovatieve vastgoedproject kunt u nu nog kiezen uit 60 appartementen met liften en 2 of 3 slaapkamers. De blokken zijn verdeeld over begane grond, middenverdiepingen en penthouses, waardoor er een verscheidenheid aan woningtypologieën ontstaat die bij uw wensen passen.

Elk woning valt op door zijn ruime terrassen, die buitenruimtes bieden die ideaal zijn om te ontspannen, en te genieten van het panoramische uitzicht op de golfbaan dat u een gevoel van rust en welzijn zal geven.

Voor uw auto is er dan een garageplek, met een berging.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van de gemeenschappelijke ruimtes die binnen dit project voor u zijn ontworpen om comfort en luxe te bieden. Met de aangelegde ruimtes en terrassen kunt u  verbinding maken met de natuur, en een zwembad met een ontspannend strand met ligstoelen. Alsook een sociale ruimte die de perfecte plek zal worden om te socialiseren en te genieten van speciale momenten.

Deze locatie is ideaal, met een bevoorrechte verbinding met de hoofdwegen die uw verplaatsingen langs de Costa del Sol vergemakkelijken. In de omgeving vindt u La Duquesa Marina, met een restaurantgedeelte waar u kunt genieten van de lokale en internationale gastronomie, terwijl het ook een ontmoetingsplaats is voor internationaal toerisme. Bovendien bevinden deze eigendommen zich vlak naast een prestigieuze golfbaan die liefhebbers van deze sport zal bekoren.

Wilt u meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
Bij golfbaan
Bij zwembad
Garageplek
Lift
Opslagruimte
Terrassen

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

227.000

Appartement in Manilva

Costa Del Sol

 
 

273.000

Bungalow in Manilva

Costa Del Sol

 
 

277.000

Appartement in Torre del Mar

Costa Del Sol