UWCASA
 
 

239.000

Appartement in San Pedro del Pinatar

88
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
103 m2
Kaveloppervlakte
122 m2
Afstanden
Omschrijving

Volledig gerenoveerd Appartement in SAN PEDRO DEL PINATAR van 103-122 m2 met hoogwaardige materialen.

U beschikt als volgende eigenaar over een complete woning met 3 slaap met 2 badkamers, aparte keuken, wasruimte, woonkamer met eethoek en een groot terras met uitzicht over de strandwandeling en de jachthaven.

San Pedro del Pinatar is een stad gelegen in de provincie Murcia, in het zuidoosten van Spanje. Het is gelegen aan de Mar Menor, een grote kustlagune in de regio Murcia. San Pedro del Pinatar staat bekend om zijn prachtige stranden, natuurparken en therapeutische modderbaden. Hier zijn enkele belangrijke hoogtepunten en attracties van San Pedro del Pinatar:

Stranden: De stad heeft verschillende stranden langs de Mar Menor, waaronder Playa de la Puntica en Playa de Villananitos. De Mar Menor staat bekend om zijn warme en kalme water, waardoor het een populaire bestemming is om te zwemmen, zonnebaden en watersporten.

Salinas de San Pedro: Dit natuurpark is beroemd om zijn zoutvlakten, kwelders en modderbaden. Bezoekers kunnen het zoutproductieproces observeren en genieten van de therapeutische eigenschappen van de modder in het gebied. Veel mensen bezoeken de salinas voor huidbehandelingen en ontspanning.

Natuurparken: Naast de Salinas de San Pedro beschikt de omgeving over verschillende natuurparken en reservaten, zoals het Regionale Park Las Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar en het Parque Natural de Las Salinas de San Pedro. Deze parken zijn de thuisbasis van diverse vogelsoorten en bieden wandel- en fietspaden.

Lokale keuken: San Pedro del Pinatar biedt een scala aan restaurants en bars waar bezoekers kunnen genieten van traditionele Spaanse en Murciaanse gerechten, waaronder visgerechten en paella.

Jachthavens: Het gebied heeft verschillende jachthavens, waaronder de Marina de las Salinas en de Club Náutico Lo Pagán, waar watersportliefhebbers hun schepen kunnen aanmeren en kunnen genieten van de levensstijl aan de kust.

UW SAMENVATTING: San Pedro del Pinatar is een populaire bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking en biedt een mix van natuurlijke schoonheid, culturele evenementen en recreatieve activiteiten. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de kustcharme van de regio Murcia.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

245.000

Appartement in San Pedro del Pinatar

Costa Calida

 
 

229.000

Appartement in San Pedro del Pinatar

Costa Calida

 
 

249.950

Appartement in San Pedro del Pinatar

Costa Calida