UWCASA
 
 

299.995

Bungalow in Ciudad Quesada

345
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
123 m2
Kaveloppervlakte
124 m2
Afstanden
Omschrijving

Bar en restaurant met meerdere aankoopopties beschikbaar, met deze Bungalow in CIUDAD QUESADA, met de volgende indeling, kenmerken en specificaties:

Deze bar bestaat al meer dan 35 jaar en maakt een goede winst door zijn toplocatie. Er is een goede toeristische handel en lokale handel het hele jaar door.
De aankoopprijs bedraagt 299.995 voor het gehele gebouw en bedrijfseigendom.
Wij bieden een hypotheekoptie aan bij onze particuliere makelaars.
Huurovereenkomst € 45.000,-, met een huur van € 1.400,- per maand. Huur om te kopen is optie.
30% aanbetaling. Huurovereenkomst overeen te komen met een afsluiting van 30% bij notaris. Niet onderhandelbare prijs.

Deze bar en het restaurant liggen naast het gemeenschappelijke zwembad dat de hele zomer geopend is en extra zaken biedt via het serviceluik. Er is een groot terras en zitplaatsen binnen. Een barbecueplek en een volledig uitgeruste keuken en bar.

De huidige eigenaren bieden genereus aan om aan te blijven en te helpen met de overgang van de nieuwe eigenaren.

Commerciële bar en restaurant te koop in Ciudad Quesada, familiebedrijf en gerund voor meer dan 35 jaar – Business is booming – Echte reden voor verkoop.

Deze bar en restaurant bestaan uit een zaal van 123 m² met een capaciteit voor 71 personen binnen en nog eens 45 personen op een zonnig terras van 124 m².
Dit is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar bestaan, dat profiteert van de activiteit van het gemeentelijk zwembad via een exclusief serviceluik. Binnenkomend via de beroemde bogen die doen denken aan de ingang van Quesada, is een groot open terras van traditioneel ontwerp met rolgordijnen, barbecue en zitplaatsen buiten. Het interieur is zeer goed doordacht, met een lichte en luchtige eetruimte en bar met een terracotta plafond in Spaanse stijl, zichtbare balken en een gezellige kamer voor klanten om van te genieten.
Een grote volledig ingerichte keuken met alle moderne apparatuur om meer dan 100 gasten te bedienen. Een groot magazijn in aanbouw en leveringsluik.
De belangrijkste servicebar is groot genoeg voor vier medewerkers en heeft een serviceluik, zodat klanten van het lokale gemeenschappelijke zwembad kunnen genieten van eten en drinken aan het zwembad.

Dit bedrijf zal volledig uitgerust worden verkocht met een gevulde keuken en bar om vanaf de eerste dag van de nieuwe eigenaar te gaan werken. Alle tafels en stoelen, barapparatuur en keukenapparatuur binnen en buiten de bar en het restaurant. De keuken, bar en kelder zijn inbegrepen in de aankoopprijs. Een must see voor de huidige eigenaren, omdat ze hebben aangeboden om de nieuwe eigenaren op te leiden en te zorgen voor een soepele overgang.
Dit is een fantastische kans om een gevestigde zaak met een sterke lokale handel en toerisme te verwerven met behoud van klanten voor het gemeentelijke zwembad. Het bedrijf is al meer dan 35 jaar in familiebezit en is bekend en geliefd bij iedereen die Cuidad Quesada bezoekt. Het heeft een sterke aanwezigheid op sociale media, het volgen en loven van recensies en staat op # 2 op de lijst met dingen om te doen op TripAdvisor .
Met een prachtig ontwerp dat aantrekkelijk is voor het oog en het interieur dat doet denken aan een traditionele Spaanse bar, en biedt klanten een levendige en gastvrije sfeer. Het gemeentelijke zwembad dat aan de bar is bevestigd, is geopend in de maanden juli en augustus en is gratis te gebruiken voor iedereen die een bezoek brengt, het heeft exclusief gebruik van een serviceluik om zwembadgasten te bedienen.
Ciudad Quesada is een populaire toeristische stad met het hele jaar door handel dankzij het waterpark en de golfbaan, evenals het natuurpark El Recorral en zijn sterke infrastructuur. Gebouwd om een onafhankelijke stad te zijn in de jaren 1970 door een grote zakenman, bloeide Ciudad Quesada en staat nu bekend als een van de beste Spaanse steden aan de Costa Blanca. De stranden van Guardamar liggen op maar 10 autominuten rijden, en het prachtige winkelcentrum La Zenia Boulevard ligt op maar 15 minuten afstand.
En, de stad Quesada zelf heeft alles wat u nodig zou kunnen hebben, van 24uurswinkels, een medisch centrum en privé tandartsen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

349.000

Bungalow in Benijófar

Costa Blanca

 
 

950.000

Bungalow in Calpe

Costa Blanca