UWCASA
 
 

289.000

Bungalow in San Pedro del Pinatar

325
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
160 m2
Kaveloppervlakte
160 m2
Afstanden
Omschrijving

Dit onlangs gerenoveerde herenhuis in San Pedro del Pinatar is goed gelegen en heeft premium functies. Het herenhuis heeft drie slaapkamers, drie badkamers, open keuken, terras, ingebouwde kasten en een onderbouwgarage.

San Pedro del Pinatar is een Spaanse gemeente, gelegen in de regio Murcia. Het ligt aan de Middellandse Zeekust en staat bekend om zijn stranden, natuurlijke zoutvlakten en modderbaden. De stad is een populaire toeristische bestemming en trekt bezoekers aan die komen genieten van de kustomgeving, watersporten en therapeutische eigenschappen van de modderbaden.

De Mar Menor, een grote zoutwaterlagune aan de kust, is een belangrijk kenmerk van het gebied. Het is gescheiden van de Middellandse Zee door een smalle strook land en staat bekend om zijn warme, ondiepe wateren. De modderbaden in San Pedro del Pinatar zijn een unieke attractie, omdat bezoekers zich kunnen bedekken met de mineraalrijke modder en zich vervolgens kunnen afspoelen in het zoute water van de Mar Menor.

Deze stad heeft een mix van traditionele Spaanse architectuur en moderne ontwikkelingen. Het biedt diverse recreatieve activiteiten, zoals zeilen, windsurfen en wandelen. Het Parque Regional de las Salinas y Arenales de San Pedro, een regionaal park dat de zoutvlakten en zandduinen omvat, is een beschermd natuurgebied dat habitat biedt voor verschillende vogelsoorten en andere dieren in het wild.

Naast de natuurlijke attracties biedt San Pedro del Pinatar lokale markten, restaurants en culturele evenementen die een voorproefje bieden van de tradities en gerechten van de regio. De ligging van de stad langs de kust en de unieke ecologische kenmerken maken het een onderscheidende en aantrekkelijke bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

100.000

Bungalow in Campoamor

ALICANTE

 
 

349.000

Bungalow in Benijófar

Costa Blanca