UWCASA
 
 

199.900

Finca in Jacarilla Hurchillo

380
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
108 m2
Kaveloppervlakte
1138 m2
Afstanden
Omschrijving

Wat een mooie landelijke villa van 108 m2 vindt u op deze Finca in JACARILLA HURCHILLO op een vlak landgoed van 1.138 m2 met veel mogelijkheden voor u als volgende eigenaar.

Een privé weg leidt u vanaf de openbare weg naar dit ruim, omheind en met poort afgesloten landgoed.

Aan de voorzijde van deze woning bevindt zich een brede trap (5 treden) die toegang biedt aan een patio waar het heerlijk vertoeven is om uit de wind te genieten van een maaltijd of drankje met adembenemende verzichten. Van hieruit betreed je ook de grote keuken en eetplaats die meteen grenst aan het salon waar een Pellet kachel tijdens de wintermaanden de gezelligheid kan bieden.

Aan de ene zijde van deze woning bevindt zich een ruime Master slaapkamer met En-Suite badkamer en aan de andere zijde zijn ruime slaapkamers met tussenin een familie badkamer te vinden.
Naast de eetplaats, aan de achterzijde van de woning bevindt zich een zuid-oost gelegen terras die ook van een zonnewering geniet tijdens de warme zomermaanden. Vanaf dit terras kan je de mooie tuin overzien en heb je ook zicht op het 8 x 4 meter zwembad.

Deze woning is erkent door de gemeente, doch is niet gelegaliseerd. Er is een ‘”Certificado de Antigüedad” aanwezig en de gemeente heeft een Kwijtscheldingsbewijs van al dan niet bestaan van stedelijke inbreuk verleend, hierbij is de zekerheid dat de woning mag blijven staan. ( “Remisión certificado de existencia o no de infracción urbanística” ) Door deze erkenning dient er ook jaarlijks SUMA/IBI betaald te worden , doch is het niet mogelijk om via een bank instelling voor dit pand te ontlenen. Er is aanwezigheid van Water, riolering en de woning beschikt over een groot aantal zonnepanelen waardoor deze zelfvoorzienend is.
Vanwege de ligging zo’n 5 autominuten van de stad Orihuela geniet u van twee werelden, totale rust in het landhuis en dichtbij alle voorzieningen. Een bezoek zeker waard!

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

885.000

Finca in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.050.000

Finca in Pedreguer

Costa Blanca

 
 

1.050.000

Finca in Pedreguer

Costa Blanca