UWCASA
 
 

699.585

Finca in Orba Valley

367
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
225 m2
Kaveloppervlakte
10000 m2
Afstanden
Omschrijving

Moderne en minimalistische design villa op een groot landgoed van 10.000 m2 dichtbij het centrum van Orba. Dit pand heeft een totale bebouwde oppervlakte van 225 m2, als volgt verdeeld over twee verdiepingen.

De begane grond is verdeeld in een inkomhal, grote woon en eetkamer met grote ramen en directe uitgang naar het terras, open keuken naar de woonkamer. Alsook 2 slaapkamers met ingebouwde kleerkasten, 2 badkamers, overdekt terras en een groot ontdekt terras van meer dan 80 m2 waarin een zwembad van 9 x 3 meter zal worden ondergebracht.

De bovenverdieping bestaat uit de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en een groot ontdekt terras met uitzicht op zee. De veranda van de woning zal worden uitgevoerd met zichtbeton en de woning zal worden ingericht met diverse natuurstenen muren volgens 3D ontwerpen.

De prijs omvat ook de glazen balustrade van het terras bij het zwembad, de septic tank, toegang voor meerdere auto’s tot het huis, evenals de werken om water en elektriciteit op het perceel aan te sluiten.

Alle werken zullen van een hoogwaardige constructie zijn. Het bevat ook alle nodige documentatie zoals een vergunning, een project geschreven door een architect, het einde van het werk, enz … Aangezien dit een project is, kan de klant variëren met de plannen, de constructiekwaliteiten of de gekozen materialen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct zelf regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

782.000

Finca in Orba Vallei

Costa Blanca

 
 

600.000

Finca in Denia

Costa Blanca

 
 

799.000

Finca in Jalon Valley

Costa Blanca