UWCASA
 
 

1.122.000

Penthouse in Benalmadena

401
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
102 m2
Kaveloppervlakte
119 m2
Afstanden
Omschrijving

Wij heten u van harte welkom om een kijkje te nemen in deze unieke off-plan ontwikkeling met een buitengewoon ontwerp op een onverslaanbare locatie, en in dit nieuwe Penthouse in BENALMADENA van 102-119 m2.

U kunt nu nog kiezen binnen dit karakteristieke project tussen 33 woningen met 1, 2 of 3 kamerappartementen. Het architecturale project van dit complex is ambitieus en boeiend en valt op door zijn unieke ontwerp geïnspireerd op een boot.

Deze luxe appartementen zijn zorgvuldig ontworpen om u een moderne en comfortabele levensstijl te bieden. Met een ruim en licht interieur, verfraaid met hoogwaardige afwerkingen, zal elke kamer een elegante en gastvrije ruimte zijn.

Alle kamers zijn naar buiten toegankelijk via grote ramen die de kamers voorzien van licht en helderheid en warmte bieden.

Voor uw auto is er dan een eigen garageplek.

Bovendien zijn de gemeenschappelijke ruimtes met zwembad zorgvuldig ontworpen om de perfecte ruimte te bieden om te ontspannen en te genieten, met behoud van privacy.

Benalmadena ligt tussen de steden Torremolinos en Fuengirola, op maar 20 autominuten van de luchthaven van Malaga en is via trein- en busdiensten verbonden met de belangrijkste gebieden en bezienswaardigheden van de kust.

Grenzend aan dit complex ligt Puerto Marina , een van de meest populaire attracties aan de Costa del Sol. Met een breed aanbod aan vrijetijds- en entertainmentmogelijkheden is deze charmante jachthaven de perfecte plek om zich met uw hele gezin optimaal te vermaken.

Bovendien kunt u op maar 10 loopminuten al genieten van het grootste en populairste strand in de omgeving. Het is een perfecte mix van stadsleven en luxe aan zee.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Lift
Parkeerplaats privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.150.000

Penthouse in Fuengirola

Costa Del Sol

 
 

1.150.000

Penthouse in San Pedro de Alcantara

Costa Del Sol

 
 

1.002.000

Penthouse in Casares

Costa Del Sol