UWCASA
 
 

970.000

Penthouse in Los Monteros

391
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
113 m2
Kaveloppervlakte
148 m2
Afstanden
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 990.000,- naar € 970.000,-!

Binnen dit gloednieuwe project met dit Penthouse in LOS MONTEROS van 87-105 m2 kunt u nu nog kiezen uit een beperkte verzameling van 57 goed uitgeruste woningen.

Allemaal woningen met uitstekende services en specificaties, ontworpen zodat u kunt genieten van de perfecte mix van privacy, comfort en rust voor uw hele gezin.

Deze woningen bieden u als eerste eigenaar een breed scala aan gemeenschappelijke diensten om uw levenskwaliteit te verbeteren, waarbij het welzijn en het comfort van de bewoners voorop staan.

Dit geheel beschikt over verschillende zwembaden in de gemeenschappelijke ruimtes, een fitnessruimte, coworking en een sociale club met een bar, naast uitgestrekte tuinen met ruimtes om het hele jaar door ten volle van het leven te genieten.

Deze locatie ligt in een van de meest gewilde gebieden, op maar tien autominuten van het centrum van Marbella en zijn stranden en golfbanen. Het is geen toeval dat de belangrijkste en meest luxueuze hotels ter wereld dit gebied hebben uitgekozen voor toekomstige resorts, waardoor het gebied prachtige diensten en exclusieve vrijetijdsmogelijkheden krijgt.

Dit gebied trekt al jaren mensen aan met een vergelijkbare levensfilosofie, op zoek naar een exclusieve, authentieke en duurzame levensstijl, een comfortabel alternatief tegen de stress van de moderne samenleving.

Naast de specificaties van topkwaliteit heeft de ontwikkelaar een reeks upgrades voor u voorbereid waarmee u de verschillende kamers kunt verbeteren en personaliseren om aan uw eigen smaak te voldoen.

Wilt u nog meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembaden
Gym
Lift
Sportings
Terrassen
Tuinen

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

990.000

Penthouse in Marbella, Los Monteros

Costa Del Sol

 
 

990.000

Penthouse in Estepona

Costa Del Sol

 
 

950.000

Penthouse in Marbella

Costa Del Sol