UWCASA
 
 

1.495.000

Penthouse in Malaga

355
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Kaveloppervlakte
75 m2
Afstanden
Omschrijving

Bij zee en zandstrand vindt u dit nieuwe Penthouse in MALAGA van 75 m2 binnen een project gelegen in het historische centrum, aan de Costa del Sol.

Een project gelegen in het historische centrum, aan de Costa del Sol. Het historische centrum is een populaire bestemming dankzij de nabijheid van de gastronomie en de vele diensten die het biedt.

Een droomhuis gelegen in een van de meest exclusieve gebouwen in Málaga, zowel vanwege de locatie als vanwege de geschiedenis. Unieke, ruime appartementen in het hart van de stad. Opmerkelijk door zijn helderheid en perfecte centrale ligging, blijft dit gebouw niet onopgemerkt. Woningen met hoge plafonds en mooie balkons.

Het zal worden gebouwd in een bestaand gebouw dat volledig zal worden gerenoveerd en gepersonaliseerd, met de beste kwaliteitsafwerkingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van domotica.

Dit complex zal bestaan uit 4 woonlagen die qua grootte nagenoeg gelijk zijn. De koper van elke woning krijgt de mogelijkheid om de indeling van de toekomstige woning aan te passen. Elke eigenaar kan het huis aanpassen aan uw levensstijl, bijvoorbeeld door een slaapkamer toe te voegen, het kantoor te schrappen en de keuken-woonkamer uit te breiden of een kantoor toe te voegen.

De vierde verdieping, ofwel penthouse, bestaat uit een woning met schuine houten plafonds, met een terras en direct uitzicht op de “Manquita”. Dit is een buitengewone kans. Het is misschien wel een van de meest exclusieve penthouses van vandaag in het centrum van Malaga.

Meer weten over deze prachtige appartementen? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct zelf regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(zwembad)
Balkon
Lift

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.340.000

Penthouse in San Pedro de Alcantara

Costa Del Sol

 
 

1.460.000

Penthouse in Fuengirola

Costa Del Sol

 
 

1.450.000

Penthouse in Fuengirola Centro

Costa Del Sol