UWCASA
 
 

1.555.000

Penthouse in Malaga

481
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
76 m2
Kaveloppervlakte
123 m2
Afstanden
Omschrijving

Op maar 35 loopmeters van het zandstrand van Limonar vindt u dit nieuwe Penthouse in MALAGA van 77-83 m2, binnen een speciale luxe residentie met maar 4 boetiekwoningen met terrassen en/of tuinen en uitzicht op zee.

Momenteel zijn er 3 beschikbaar, met moderne en functionele indelingen, grote ruimtes en zeer hoge kwaliteit in elke details, met 2 en 3 slaapkamers. Alle woningen zijn inclusief parkeerplaats en berging. (Er is de mogelijkheid om een tweede parkeerplaats te verwerven.)

Er zijn twee Triplexen beschikbaar, met een grote privétuin rondom het huis, met twee slaapkamers op de bovenverdieping met uitzicht op zee, en met een semi-kelder met natuurlijk licht en ventilatie. Bij oplevering van de woning is er de mogelijkheid om een privé lift te plaatsen, zoals voorzien in het ontwerp, en een zwembad in de tuin.

De Duplexen zijn penthouses met 2 slaapkamers met een terras op de begane grond en een ander op het dak van 43 m2 met een jacuzzi en een spectaculair uitzicht op de baai. Toegang tot het solarium is via het huis zelf. (Toegang met de gemeenschapslift is ook gepland).

Deze woningen beschikken tevens over een eigen polyvalente ruimte van circa 23 m2, in het semi-souterrain, met licht en natuurlijke ventilatie, met de mogelijkheid om het gebruik aan te passen aan bijvoorbeeld gym, werkruimte, wijnkelder, gamerroom, bioscoopzaal.

Er is de mogelijkheid om de twee TRIPLEX samen te voegen tot een indrukwekkend huis met een tuin van meer dan 100m2 of de TRIPLEX met het PENTHOUSE, om zo een fantastische HALFVRIJSTAANDE WONING te creëren met een grote tuin en verschillende terrassen, een daarvan een solarium van 45 m2, waar u de indeling naar wens kunt aanpassen.

Dit complex bevindt zich op een onovertroffen locatie, in een bevoorrechte omgeving, op de eerste lijn, met uitzicht op zee. In een geconsolideerd gebied met allerlei voorzieningen en diensten.

En op een loopafstand van het centrum, La Malagueta, Muelle Uno en Calle Larios. Laat deze adembenemende luxe appartement aan de Middellandse Zee niet aan u voorbij gaan zonder geïnformeerd te hebben.

Contacteer ons via onderstaande link of per telefoon. We adviseren u graag!

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(Appartement)
Dakterras
Lift
Vaatwasser
Vloerverwarming
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.495.000

Penthouse in Malaga

Costa Del Sol

 
 

1.559.000

Penthouse in Marbella

Costa Del Sol

 
 

1.690.000

Penthouse in Calpe

ALICANTE