UWCASA
 
 

1.150.000

Penthouse in San Pedro de Alcantara

368
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
95 m2
Afstanden
Omschrijving

Wij presenteren u een nieuwe standaard in levensstijl in dit onverslaanbare nieuwe project, zorgvuldig ontworpen om u het beste te bieden op het gebied van comfort, functionaliteit en locatie. Dus, misschien wordt dit nieuwe Penthouse van 94-110 m2 in SAN PEDRO DE ALCANTARA ook van u?

Deze ontwikkeling heeft een strategische locatie in het hart van San Pedro, zodat alles wat u nodig heeft op slechts een steenworp afstand ligt. Van supermarkten, winkels tot apotheken en medische diensten, maar ook een van de beste tennis- en paddle-tennisclubs in de omgeving, golfbanen, restaurants en strandclubs.

Al deze woningen worden gebouwd met de beste materialen en kwaliteiten, met open woonruimtes. Variërend van 2 tot 4 slaapkamers, appartementen en penthouses, met ruime interieurs tot 195 m2 en fantastische terrassen tot 189 m2, is elk appartement een bewijs van eigentijds design en elegantie.

Bij alle eigendommen is minimaal één parkeerplaats en opslagruimte inbegrepen in de prijs, en alle appartementen zijn personaliseerbaar naar de smaak van de koper.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van alle voorzieningen in en rondom het ruime zwembad met terrassen in de prachtige tuinen.

Onze gemeenschappelijke ruimtes zijn niet minder indrukwekkend, dompel jezelf onder in ultramoderne faciliteiten zoals een speciale coworking-ruimte voor de moderne professional, EV-oplaadpunten voor het milieubewuste, verwarmde binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte en spa. Dit complex wordt volledig afgesloten, met beveiligde ingang en controlepoort.

Kortom, deze off-plan ontwikkeling onderscheidt zich als het beste project in de omgeving vanwege het unieke en avant-gardistische ontwerp dat esthetiek en functionaliteit op een uitzonderlijke manier combineert.

Sluit u bij ons aan en ervaar een nieuw niveau van onverslaanbaar leven! Wilt u meer weten? Aarzel dan alstublieft niet contact met ons op te nemen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(Appartement)
Gym
Opslagruimte

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.150.000

Penthouse in Fuengirola

Costa Del Sol

 
 

1.122.000

Penthouse in Benalmadena

Costa Del Sol

 
 

1.002.000

Penthouse in Casares

Costa Del Sol