UWCASA
 
 

2.736.000

Penthouse in Sotogrande

452
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
369 m2
Kaveloppervlakte
547 m2
Afstanden
Omschrijving

Een van de meest exclusieve eigendommen op een onvergelijkbare locatie in Sotogrande midden in de natuur. Een complex dat een u direct al een ontspannen levensstijl biedt, waarbij het welzijn van mensen voorop staat.

U kunt nu nog kiezen uit 33 woningen met 2, 3 of 4 slaapkamers en heeft een interieurindeling die de toch al royale proporties van de ruimtes probeert te verbeteren. Elke residentie is ontworpen in de geest van het altijd nastreven van comfort en welzijn. De grote kamerhoge ramen zorgen overal voor lichtovergoten huizen. De ruime woonkamer vormt de kern van het pand en slaagt er samen met de terrassen en tuinen in om de natuurlijke omgeving vast te leggen en buiten naar binnen te halen.

Deze imposante en gastvrije lobby van 700 m2 herbergt de receptie en een volledig uitgeruste coworking-ruimte van royale afmetingen, die een alternatief is voor de ruime woningen voor het verwelkomen van gasten, werken of studeren. Dit ongelooflijke project biedt de bewoners andere eersteklas faciliteiten, zoals een gastrobar, een fitnessruimte, een verwarmd binnenzwembad en twee buitenzwembaden, waarvan er één alleen voor volwassenen is.

Al deze woningen zullen profiteren van een reeks gemeenschappelijke diensten die zijn ontworpen om het dagelijkse leven van de bewoners te vergemakkelijken. Deze ontwikkeling biedt een schat aan hotelachtige diensten van wereldklasse die zijn ontworpen voor het grootste comfort, de rust en de veiligheid van de bewoners. Het is bedoeld om tegemoet te komen aan elke gril van gasten en bewoners.

Het onderhoud van uw woning, het voorverwarmen van uw huis voor de komst van u of uw gasten, of het voorzien in al uw dagelijkse behoeften, maken allemaal deel uit van de comfortdiensten die door het complex worden aangeboden: conciërge voor de klant, schoonmaak, onderhoud en zelfs beheer van uw verhuur van onroerend goed.

Gelegen aan het westelijke uiteinde van de Costa del Sol, in de prachtige provincie Cadiz, wordt het exclusieve Sotogrande prachtig geflankeerd door de zee en de bergen. U bevindt zich direct naast een golfbaan en het strand ligt op slechts 7 km afstand. Meer weten over deze luxe woningen? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen!

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct zelf regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(zwembad)
Bij zwembad
Parkeerplaats privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

850.000

Penthouse in Altea

Costa Blanca

 
 

118.900

Penthouse in Torrevieja

ALICANTE

 
 

340.000

Penthouse in Denia

Costa Blanca