UWCASA
 
 

375.000

Villa in Aspe

97
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
2
Kaveloppervlakte
20458 m2
Afstanden
Omschrijving

In een van de meest gewilde wijken van deze gemeente vindt u deze Villa in ASPE van 186 m2 zoals gebouwd in 1927 op een mooi vlak landgoed van 20.458 m2.

U beschikt als volgende eigenaar over vastgoed, met toegang naar het noorden en zuiden dat momenteel is gericht op landbouwexploitatie met fruitbomen en wijnstokken, met de volgende specificaties:

Met een grote hal met veel lichtinval middels een centraal bovendak, een woonkamer, een individuele keuken, 5 slaap met 1 badkamer1 (en een toilet), twee bergingen (en de mogelijkheid om een derde te creëren).

(Dit huis met bergingen moet wel worden gerestaureerd).

De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km.

De historische stad Aspe heeft zeer goede verbindingen met de belangrijkste steden in de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op maar 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca.

Dit is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten. Alle faciliteiten zoals supermarkten, bars, restaurants, medisch centrum aanwezig.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

372.000

Villa in Aspe

Costa Blanca

 
 

339.000

Villa in Orba Valley

Costa Blanca

 
 

365.000

Villa in Jalón Valley

Costa Blanca