UWCASA
 
 

325.000

Villa in Aspe

392
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
170 m2
Kaveloppervlakte
3579 m2
Afstanden
Omschrijving

Uitstekend landelijke Villa in ASPE gebouwd in 1981 met een uitgebreide renovatie in 2019, het heeft een totaal van 170 m² gebouwd op een volledig omheind landgoed van 3.579 m².

Als volgende eigenaar beschikt u dan over een woning met 3 slaap en 2 badkamers, een woonkamer met open haard en een grote keuken, evenals een grote afgesloten veranda met dubbele beglazing, net als de rest van het huis, en een buitenruimte met automatische zonwering.

Deze woning heeft een energie-efficiëntiecertificaat D (2022), internetverbinding en tv-antenne, zeer energiezuinige sanitaire waterwarmtepomp, hittebestendige Prolymer-coating op de plafonds. Hierdoor is een temperatuurverlaging tussen 5ᵒC en 8ᵒC mogelijk. Alle dakgoten hebben hemelwaterafvoerroosters op alle terrassen, veranda met zwevende parketvloer en ventilator die koelere zomers en warmere winters mogelijk maakt.

Voorraadkelderruimte onder de woonkamer, pre-installatie van zonnepanelen en warmteboiler, 2 pelletkachels. Het huis heeft ook een septic tank met een vergunning en toestemming van de hydrografische confederatie Jucar.
Dit pand is beveiligd met onder meer een alarmsysteem met videobewakingscamera’s, rookmelders, vocht- en luchtwachters en een rookkanon.

In de buitenruimte heeft u dan 4 aansluitingen voor huishoudelijk water, plus 7 aansluitingen voor irrigatiewater over het hele perceel, 15 stopcontacten die ook het hele land bestrijken, automatische poort, irrigatie van fruitboomgaarden, palmbomen en olijfbomen. Verlichting timing deur in de tuin, terras en omliggende gevels, sportveld.
Op dezelfde manier heeft deze woning een privézwembad van 32 m² met zoutelektrolyse, glasvezelfiltering, automatische controle van PH, chloorniveaus, enz. en automatische robotstofzuiger.

Uitstekende optie voor een landhuis in een rustieke omgeving vlakbij het stadscentrum, met goede bouwkwaliteiten en elementen die de efficiëntie en het comfort bevorderen.
Het Vinalopó Medio-gebied bestaat uit verschillende valleien.

De Vallei van de Druiven is een van de belangrijkste en bestaat uit steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, allemaal op een afstand van minder dan 15 km.
De historische stad Aspe is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden in de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche.
Dit alles vindt u op maar 20 km. van de luchthaven van Alicante en de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is een perfect gebied om het hele jaar door te wonen of, als u dat liever heeft, een vakantiehuis te kopen.
En, alle faciliteiten zoals medisch centrum, winkels, bars en restaurants aanwezig.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

368.000

Villa in Novelda

Costa Blanca

 
 

340.000

Villa in Novelda

Costa Blanca

 
 

339.995

Villa in Orba Valley

Costa Blanca