UWCASA
 
 

1.400.000

Villa in Denia

1811
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
264 m2
Kaveloppervlakte
1004 m2
Afstand strand
2 km
Omschrijving

Met mooi zeezicht vindt u deze moderne design Villa in DENIA van 264 m2 zoals ontworpen voor een vlak landgoed van meer dan 1.000 m2. En gelegen aan het einde van een doodlopende straat in een nieuwe wijk op korte afstand van het centrum, de haven en het strand.

U beschikt als volgende eigenaar over een prachtige woning met de volgende kenmerken en specificaties:

Op het hoofdniveau met een riante woon en eetkamer met open keuken, overdekt terras met barbecue, gastentoilet met douche. Alsook een slaapkamer met eigen badkamer en tevens toegang tot het terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers meer die beiden een eigen badkamer hebben en een ruim terras.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in de onderbouw twee slaapkamers met eigen badkamers meer te bouwen.

Voor uw auto is er dan een eigen parking op dit landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen lange privé zwembad met terrassen rondom in de mooi aangelegde tuin.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw winvestering met beter rentement

Ook u wilt nu “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement met meer rente (rentement), maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen rentement

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Keuken
Parking
Terrassen
Tuin/terras
Tuinen
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.300.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

1.450.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

1.385.000

Villa in Denia

Costa Blanca