UWCASA
 
 

895.000

Villa in Denia

368
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
260 m2
Kaveloppervlakte
936 m2
Afstanden
Omschrijving

Met spectaculair uitzicht vindt u deze exclusieve en moderne Villa in DENIA van 260 m2 op een vlak landgoed van 936 m2, zoals gebouwd in 2011.

Als volgende eigenaar beschikt u over een woning die ontworpen is om aangename ruimtes te creëren vanuit praktisch oogpunt, met de volgende indeling, kenmerken en specificaties:

Bestaande uit 3 verdiepingen, op de begane grond is een grote open woon en eetkamer met kamerhoge ramen die u een prachtig uitzicht bieden in het verlengde van de tuin, het zwembad en een panoramisch uitzicht op de stad Denia, het kasteel en de zee in de achtergrond.

Naast de woonkamer is er een ruimte met een open onlangs gerenoveerde woonkeuken. Op dezelfde verdieping zijn ook 2 grote slaapkamers, een met een en-suite badkamer en nog een grote badkamer die naast de woonkamer ligt (die dienst doet als gastenbadkamer).

Op de bovenverdieping zijn twee grote kamers, een op het zuiden met een klein toilet en de andere met uitzicht op Denia en de zee en met een apart terras en een en-suite badkamer.

Er is ook een kelder met wasruimte en twee grote bergingen.

Voor uw auto’s is er van parkeerruimte voor 2 voertuigen, met een grote carport.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen zeer ruime zwembad met terrassen rondom in de prachtige groene tuin met grote bomen. Alsook van de grote zomerkeuken met barbecue en ruimtes voor het plaatsen van een koelkast e.d., daarnaast een terras dat direct aansluit op de keuken.

UW EXTRA’S: Het pand beschikt verder over airconditioning in alle kamers, gasverwarming via radiatoren en zonnepanelen die het huis volledig voeden (elektriciteitsrekeningen zijn alleen voor onderhoudsrechten).

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Airco
BBQ
Carport
Grote bomen
Keuken
Landgoed 936 m2
Opslagruimte
Parkings
Terrassen
Tuinen
Wasruimte
Zomerkeuken
Zonpanelen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

875.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

990.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

968.000

Villa in Denia

Costa Blanca