UWCASA
 
 

790.000

Villa in Denia

417
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
6
Badkamers
5
Woningoppervlakte
411 m2
Kaveloppervlakte
2700 m2
Afstanden
Omschrijving

Indrukwekkende Villa in DENIA in een van de meest rustige en aangename gebieden, met schitterend uitzicht op het natuurpark Montgó en uitzicht op de Middellandse Zee!

Deze woning is volledig geconditioneerd en klaar om in te trekken, en bestaat uit een volledig gemeubileerde hoofdwoning van 250 m2 met centrale verwarming op gas en airconditioning. Alsook 4 slaapkamers, de hoofdslaapkamer met toilet, woonkamer met open haard, keuken, doucheruimte en een badkamer van ongeveer 30m2 met hydromassagecabine. En een toren met een slaapkamer en badkamer, en een studio met doucheruimte.

Er is een poolhouse met een keuken, een doucheruimte en een opslagruimte. Er is ook een overdekte ruimte met een barbecue, 2 banken en een tafel, en een garage met pergola.

Dit geheel heeft een vlak landgoed van 2.700 m2 met toegang vanuit twee straten, geheel privé en omheind met grote goed onderhouden tuinen, een waterput, verschillende terrassen met groenvoorzieningen en een privé zwembad.

En het beste van alles is dat op dit landgoed de mogelijkheid bestaat om nog een huis van 200 m2 te bouwen. Het ligt op 1 km van Denia en 2 km van de zee. In totaal heeft de villa 6 slaap met 5 badkamers, en 2 keukens.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

875.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

890.000

Villa in Denia

Costa Blanca

 
 

749.000

Villa in Denia

Costa Blanca