UWCASA
 
 

1.400.000

Villa in Finestrat

1628
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Woningoppervlakte
286 m2
Kaveloppervlakte
543 m2
Afstand bushalte
1.5 km
Afstand centrum
1.5 km
Afstand golfbanen
2.5 km
Afstand huisarts
5 km
Afstand strand
3.5 km
Afstand vliegveld
55 km
Afstand ziekenhuis
6.5 km
Omschrijving

Villa in Finestrat

Prachtige  luxe nieuwbouw villa in Finestrat met zeezicht voor u als eerste eigenaar. Al deze villa’s beschikken over 286 m2 woonoppervlakte, verdeeld over 3 verdiepingen. Deze woning telt 3 slaap met 4 badkamers, een moderne keuken, een ruime en lichte wooneetruimte met zicht op het zwembad en de zee. Alsook een garage voor 2 auto’s, en een mooi betegeld terras met privé zwembad. En deze woning is volledig uitgerust met witgoed, airconditioning en vloerverwarming in de badkamer. De woning ligt op enkele autominuten van het mooie zandstrand en gezellig winkelcentrum. Neemt u contact met ons op voor jullie kijkkeuze en meer informatie?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Vast goed sparen

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij voorzieningen
Grote garage
Moderne keuken
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Vaatwasser
Vloerverwarming
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.500.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.480.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.400.000

Villa in Jávea

Costa Blanca