UWCASA
 
 

399.000

Villa in Hondon de las Nieves

21
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
300 m2
Kaveloppervlakte
12000 m2
Afstanden
Omschrijving

Op een prachtig landgoed van 12.000 m2 vindt u deze Villa in HONDON DE LAS NIEVAS van 300 m2 als meer-gezins-eigendom, tussen de vele druivenplantages.

De hoofdwoning bestaat uit een gelijkvloers met 3 dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten, 2 badkamers en een keuken-eetplaats samen met een zomerkeuken en daarenboven een woon- en eetplaats met een haard.

Buiten bevindt er zich een veranda die u leidt naar het zwembad en de heel mooi aangelegde tuin.

Het gastenverblijf, gebouwd in 2 niveau’s bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken en een salon die  leidt naar voorplein en een garage.

Dit geheel is zeer goed gelegen, in een klein stadje dat zich bevindt in de druivenvallei. En op nauwelijks 30 minuten van alle mooie stranden die voorkomen in dit deel van Spanje en van de luchthaven van Alicante.

Uw omgeving

De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km. Hondon de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Het is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland.

Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Het ligt op slechts 20 km. van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.

Faciliteiten
Landgoed 12.000 m2
Open haard
Tuin
Veranda
Zomerkeuken
Zwembad

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

400.000

Villa in Benalmadena

Costa Del Sol

 
 

400.000

Villa in Jávea

ALICANTE

 
 

400.000

Villa in Moraira

ALICANTE