UWCASA
 
 

249.000

Villa in Hondon de las Nieves

16
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
320 m2
Kaveloppervlakte
6802 m2
Afstanden
Omschrijving

Deze grotwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 280 m² en ligt op een landgoed van 6.802 m² met olijfbomen, amandelbomen en vijgenbomen. Het terrein is volledig omheind en afgesloten met een poort.

De cueva bestaat uit een zeer luxueuse badkamer met 2 doucheruimtes, 2 toiletten, 4 lavabo’s (marmer), omkleedruimte en wasruimte. De badkamer is voorzien van een nieuwe warmtepomp (250 liter) met heel laag energie verbruik.

De keuken met open haard is voorzien van alle nodige elektrische toestellen (frigo/diepvries, afwasmachine, kookfornuis en oven).
Een grote beglaazde veranda die ingericht is als leefruimte met nieuwe pelletkachel.

De badkamer, veranda en keuken bevinden zich niet onder de grond maar zijn aangebouwd, alle andere ruimtes bevinden zich wel onder de grond.

In de grotwoning hebben we een grote leefruimte met aparte zithoek met gezellige inbouwkachel. Er zijn 3 slaapkamers met elk hun eigen aparte dressing ruimte. Deze grotwoning heeft ook nog een extra zitruimte met grote lichtkoepel (natuurlijk daglicht in de grotwoning).

De bodega is authentiek en zeer ruim om regelmatig genieten van een goed glas wijn. Aansluitend op de keuken is er nog een aparte eetruimte en ruime koele bergruimte.

2 jaar geleden is deze grotwoning volledig gerenoveerd (elektriciteit, ramen, sanitair, keuken,…) en is zeer mooi en authentiek ingericht.

Buiten ligt een zwembad met zonneterras, volledig omheind, met zicht op de bergen. Het zwembad beschikt over een nieuw zoutelectrolyse filtersysteem en automatische ph regeling.

SAMENGEVAT: Een unieke locatie voor mensen die van de rust houden en toch vlak bij Hondón waar je allerlei faciliteiten hebt.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Uw omgeving

De Vinalopó Medio, een zeer ongerept en natuurlijk gebied, bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven (Valle de las Uvas) is een van de belangrijkste en wordt gevormd door steden als Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, die niet langer zijn dan 15 km.

Hondon de las Nieves is een klein en rustig dorpje. Dit gebied is omgeven door bergen en biedt een prachtig en traditioneel uitzicht op het Spaanse platteland. Hondón is zeer goed verbonden met de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche.

En op maar 20 km van de luchthaven van Alicante of de prachtige stranden van de Costa Blanca. Het is het perfecte gebied om het hele jaar te leven of misschien louter om een vakantiewoning te bezitten.[IW]

Faciliteiten
Bodega
Grotwoning
Keuken
Landgoed 6.802 m2
Omheining
Open haard
Poort
Terrassen
Veranda
Vruchtbomen
Zwembad

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

295.000

Villa in Hondon de las Nieves

Costa Blanca

 
 

269.000

Villa in Hondon de las Nieves

Costa Blanca

 
 

270.000

Villa in Alhaurin el Grande

Costa Del Sol