UWCASA
 
 

379.000

Villa in La Romana

152
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Kaveloppervlakte
22730 m2
Afstanden
Omschrijving

Deze Villa van 194 m2 heeft veel mogelijkheden voor u als volgende eigenaar met veel mogelijkheden in de buurt van La Romana, op een mooi vlak landgoed van 22.730 m², met de volgende specificaties:

  • De hoofdwoning heeft een groot omheind terras, 3 slaap en 2 badkamers. Een grote woonkamer met een kleine keuken die eenvoudig kan worden uitgebreid (plattegronden zijn nu beschikbaar),
  • En het aangrenzende appartement met een woonkamer met open keuken, 1 slaap en 1 aparte badkamers en een eigen patio.

Voor uw auto’s zijn er dan voldoende parkings op uw eigen landgoed.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen prive zwembad van 48 m² met aparte buitenkeuken, bar en meerdere terrassen. Achter dit zwembad is er een groot terrein om een tennisbaan aan te leggen, volledig omheind met verschillende terrassen eromheen.

Voor uw paarden is er dan een groot aangrenzend gebied met met stal en paddocks. Deze ruimte is ook te bereiken via een aparte achteringang, zodat privacy in de hoofdwoning gewaarborgd is.

Deze hele set heeft een beetje liefde, aandacht en een beetje onderhoud nodig, maar het kan een perfect plaatje zijn voor wie zaken wil doen of gewoon veel ruimte voor zichzelf wil.

Het Vinalopó Medio gebied bestaat uit verschillende valleien. De Vallei van de Druiven is een van de belangrijkste en bestaat uit dorpen zoals Aspe, Novelda, Monforte del Cid, Hondón de las Nieves of La Romana, allemaal op afstanden van minder dan 15 km.

La Romana wordt beschouwd als de stad van marmer en goede wijn. Het is een klein en rustig stadje, zeer dicht bij de belangrijkste steden in de provincie, zoals Alicante, Elda of Elche. Dit ligt op maar 40 km. van de luchthaven van Alicante en de prachtige stranden van de Costa Blanca. Dit is een perfect gebied om het hele jaar door te wonen of, als u dat liever heeft, een vakantiehuis te kopen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

339.000

Villa in Orba Valley

Costa Blanca

 
 

365.000

Villa in Jalón Valley

Costa Blanca

 
 

335.000

Villa in Jalón Valley

Costa Blanca