UWCASA
 
 

1.550.000

Villa in Mijas Costa

406
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
205 m2
Kaveloppervlakte
1509 m2
Afstanden
Omschrijving

Deze prachtige Villa in MIJAS COSTA van 205 m2 vindt u dichtbij la Cala Golf Resort is nu op de markt. Dit biedt u de mogelijkheid om een onberispelijk en sleutelklaar huis te bezitten in de omgeving van Mijas Costa.

Deze Mijas-villa is een van de 33 moderne nieuwbouwwoningen gebouwd door Altavista Property Group. Ze zijn allemaal toegankelijk via de brede gemeenschappelijke straten die speciaal voor de gemeenschap van Finca de la Cala zijn aangelegd, en elke villa is bereikbaar via automatische privépoorten die leiden naar royale opritten waar voldoende parkeergelegenheid is.

Deze woning ligt op een van de meest bevoorrechte locaties binnen de gemeenschap, aan het einde van een doodlopende weg, waardoor absolute vrede en rust wordt gegarandeerd.

De huidige eigenaren van deze specifieke villa hebben verschillende upgrades aangebracht aan de buitenkant van het pand en het vlakke landgoed van 1.500 m2.

Dit omvat een op maat gebouwde garage die ruimte biedt voor 2 auto’s, en extra opslagruimte, terwijl er nog meer ruimte op de oprit overblijft voor extra auto’s.

Op het dak van deze villa zijn discreet een aantal zonnepanelen aangebracht en dit is een prachtige toevoeging gebleken, die zorgt voor lage energiekosten voor een grote gezinswoning als deze. Dit zonnesysteem genereert elke dag ongeveer 55 KwH energie!
Vanuit de garage en parkeerplaatsen loopt een pad achter de villa naar de indrukwekkende voordeur.

De open woon en eetkamer komt uit in een overvloed aan licht dankzij de kamerhoge openslaande deuren die beide aangrenzende muren van deze geweldige woonkamer overspannen.

Het uitzicht op de groene groene gazons van de tuin en het glinsterende water van het zwembad is gewoonweg prachtig, en de mogelijkheid om alle openslaande deuren te openen om binnen- en buitenruimte mogelijk te maken, zorgt ervoor dat u kunt genieten van de allerbeste levensstijl in de buitenlucht.
De keuken is prachtig met veel werkbladen en een supereiland en is uitgerust met de beste apparatuur. Vanuit de achterzijde van de keuken is er toegang tot de bijkeuken. En nog fantastischer is de buitenkeuken die is toegevoegd, met barbecue-, grill-, kook- en koelfaciliteiten om buiten van te genieten.
Er zijn 3 slaapkamers in deze villa, elk met een eigen badkamer. De eerste bevindt zich op de begane grond en heeft een mooie oostelijke oriëntatie. De andere 2 zijn boven. Beide zijn zeer ruim en bieden toegang tot het enorme terras op het zuiden dat zich rondom deze geweldige villa in La Cala de Mijas bevindt. Er is een optie om indien nodig een vierde slaapkamer toe te voegen, en dit kan legaal door de nieuwe eigenaren worden toegevoegd tegen een zeer redelijke prijs.

De tuinen zijn prachtig verzorgd met extra planten en struiken rond de omtrek, die de groene gazons rondom het zwembad echt versterken. Een mooie olijfboom neemt een prominente plaats in in de tuin en is bewaard gebleven uit het oorspronkelijke landschap van La Cala de Mijas.

Deze villa is voorzien van domotica, waaronder een state-of-the-art alarmsysteem met camera’s, dat overal ter wereld via een mobiele telefoon kan worden gemonitord. Dit is een geweldige oplossing om u gemoedsrust te geven aan degenen die van plan zijn een tweede huis in Spanje te hebben.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
Opslagruimte
Vloerverwarming
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.548.000

Villa in Jávea

Costa Blanca

 
 

1.500.000

Villa in Jalón Valley

Costa Blanca

 
 

1.450.000

Villa in Jávea

Costa Blanca