UWCASA
 
 

998.000

Villa in Moraira

482
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Woningoppervlakte
210 m2
Kaveloppervlakte
1229 m2
Afstand strand
2 km
Omschrijving

Voor u tijdelijk verlaagd van € 1.338.000,- naar 998.000,-!!

Deze luxe villa in Moraira van 216 m2 op een landgoed van 1.229 m2 vindt u op een imposante eerstelijns locatie aan zee, zoals gebouwd in 2001.

U beschikt als volgende eigenaar over 4 slaap met 4 badkamers, waarvan 3 en suite, een woonkamer met open haard, eetgedeelte en keuken.

Er is tevens een groot terras met overdekt gedeelte en zwembad met overloop. De hoofdslaapkamer bevindt zich op de bovenste etage en er is tevens een dubbele garage.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Aantrekkelijker investeren

Ook u wilt nu investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor uw eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste? Stuur ons even een planvoorstel om deze vakantiewoning in Spanje binnenkort te bezichtigen.

Faciliteiten
Eerste Lijn zee
Keuken
Open haard
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

950.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

945.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

900.000

Villa in Moraira

Costa Blanca