UWCASA
 
 

995.000

Villa in Orihuela Costa

134
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Woningoppervlakte
563 m2
Kaveloppervlakte
700 m2
Afstanden
Omschrijving

Wat een parel, en op maar 100 meter wandelen van de zee en het zandstrand!

Deze met kwaliteitsvolle materialen gebouwde, ruime en zeer complete Villa in ORIHUELA COSTA van 563 m2 op een vlak perceel van 700 m2 kan binnenkort uw eigen eigendom worden.

Deze zeer complete woning met 5 slaap en 4 badkamers ademt klasse en verfijndheid. Deze woning is ook met de RENT-TO-BUY formule mogelijk om aan te kopen. Informeer naar de voorwaarden.

U bemerkt bij het binnenkomen op dit domein dat hier gekozen is voor een tijdloze klasse volle bouwstijl. Tegelijkertijd is er ook gedacht aan alle comfort, gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid. Riante overdekte terrassen overschouwen het eveneens riante zwembad met een heus kinderzwembad gedeelte, waarnaast ook een mooie barbecue – buitenkeuken en een praktische buiten douche geplaatst zijn.

Op het terras vooraan heeft u aan de ene zijde een schuifraam die toegang biedt aan de ruime keuken met gerieflijke bijkeuken. En aan de andere zijde een schuifraam die u toegang biedt aan het leefgedeelte. De mooie dubbele voordeur geeft u toegang aan het centrale deel van de woning waarin het riante trappenhuis en de gerieflijke lift alle verdiepen verbinden.

Het mooie houtsnijwerk en de kwaliteitsvolle materialen zijn door deze hele woning gebruikt, zo zijn onder meer ook de prachtige marmer balustrades eyecatchers.

Loopt u nu even mee naar de specificaties op deze 4 verdiepingen?

  • GELIJKVLOERSVia de inkomhal die open is tot op het 1ste verdieping, is links keuken en bijkeuken bereikbaar, een slaapkamer en een gasten badkamer. Midden is een ruime slaapkamer met en-suite badkamer, en rechts via de dubbele deur de eetplaats en het salon,
  • DE EERSTE VERDIEPING heeft een mooie overloop waarop zowel trappenhuis als lift uit komen, geeft links toegang tot 2 slaapkamers waarvan degene vooraan aan de woning een inloop-kast heeft. En toegang tot een terras biedt, degene achterin de woning heeft een ingewerkte kast. Deze kunnen gebruik maken van een mooie gasten badkamer. Rechts is de master slaapkamer met een mooie inloop kast en aansluitend een riante badkamer, ook geeft een schuifraam toegang tot het ruime terras vooraan,
  • DE TWEEDE VERDIEPING is bereikbaar via zowel trappenhuis als lift en is als polyvalente ruimte een echte meerwaarde voor de woning. Naast een keuken – Bar gedeelte is vrij veel open ruimte die op meerdere wijzen kan ingedeeld worden. Een Man-Cave of extra Tv-kamer,
  • DE KELDERVERDIEPING is bereikbaar met uw auto via een elektrische poort vanaf de openbare weg en via een lichte helling tot in het kelderverdieping die makkelijk zo’n 4 tot 5 wagens kan stallen. De technische ruimte voor het zwembad en een afsluitbare berging zijn ook hier te vinden.

Aarzel niet, en contacteer ons voor meer informatie omtrent deze woning.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

995.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE

 
 

910.000

Villa in Campoamor

Costa Blanca

 
 

1.050.000

Villa in Javea

Costa Blanca