UWCASA
 
 

410.000

Villa in Pilar de la Horadada

739
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
134 m2
Kaveloppervlakte
197 m2
Afstand bushalte
1.5 km
Afstand centrum
1.5 km
Afstand golfbanen
6 km
Afstand huisarts
3 km
Afstand strand
0.3 km
Afstand vliegveld
15 km
Afstand ziekenhuis
15 km
Omschrijving

Villa in Pilar de la Horadada

TIJDELIJK Speciale Aanbieding met keukenapparatuur en verlichting

Deze nieuwe villa in Pilar de la Horadada is onderdeel van een project met totaal 24 luxe, vrijstaande villa´s. En deze worden momenteel gebouwd op maar 300 meter van het zandstrand van de Middellandse Zee. Deze woningen hebben 2 woonlagen, met op de begane grond een open woon-eetkamer en keuken, 1 slaapkamer met toegang tot tuin en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers (waarvan één met een riante inloopkast) en 2 badkamers gelegen. Het dakterras is erg ruim en geeft u als eerste eigenaar een mooi zeezicht. Alle percelen zijn voorzien van een privé zwembad van 3 x 5 meter. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging en meer informatie?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit!

Sparen in uw eigen Casa

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

418.000

Villa in San Javier

MURCIA

 
 

495.000

Villa in Rojales

ALICANTE

 
 

450.000

Villa in Moraira

Costa Blanca