UWCASA
 
 

320.000

Villa in Pinoso

877
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
145 m2
Kaveloppervlakte
12000 m2
Afstanden
Omschrijving

Welkom bij onze exclusieve villa’s gelegen in de prachtige omgeving van PINOSO. Deze unieke woningen bieden een perfecte combinatie van luxe en rust, met royale grondstukken van ongeveer 12.000 m2.

Het beste van alles is dat één van deze prachtige villa’s al beschikbaar is! Elke villa is ontworpen met comfort en stijl in gedachten. Met een leefoppervlakte van minimaal 145 m2, zult u genieten van voldoende ruimte om te ontspannen en te entertainen.

Deze villa’s hebben drie ruime slaapkamers, perfect voor gezinnen of gasten, en twee moderne badkamers. Het privézwembad van 8 bij 4 meter biedt een verfrissende ontsnapping op warme zomerdagen en is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

Wat deze villa’s extra speciaal maakt, is het omliggende land van ongeveer 8.000 m2 dat beschikbaar is om te worden verhuurd aan lokale boeren voor olijfolieproductie. Deze unieke kans biedt u niet alleen een bron van inkomsten, maar ook de mogelijkheid om betrokken te raken bij de lokale gemeenschap en de traditionele landbouwcultuur te ervaren. De boeren zijn uiteraard bereid om liters verse olijfolie aan de eigenaren te geven.

Bovendien biedt elke villa u de optie om een extra slaapkamer te bouwen, wat flexibiliteit biedt om aan uw individuele behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een fitnessruimte of een extra slaapvertrek, u kunt de ruimte aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

De ligging van deze villa’s is ideaal, vlakbij de charmante stad Pinoso. Hier kunt u genieten van een vredige omgeving met het gemak van nabijgelegen voorzieningen.

Pinoso staat bekend om zijn prachtige landschap, heerlijke gastronomie en traditionele festivals. Binnen handbereik vindt u ook de bruisende stad Alicante, met zijn levendige cultuur, uitstekende restaurants en prachtige stranden.

Dus, als u op zoek bent naar een luxe villa met een ruim perceel, de mogelijkheid om een extra slaapkamer te bouwen en een unieke verbinding met de lokale gemeenschap, dan is dit uw kans.

Neem vandaag nog contact met ons op om deze prachtige villa’s te ontdekken en een nieuw hoofdstuk in uw leven te beginnen in het betoverende Pinoso.

Levertijd: 8 maanden, en sleutelklaar.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

355.000

Villa in Pinoso

Costa Blanca

 
 

399.900

Villa in La Marina

Costa Blanca

 
 

339.995

Villa in Orba Valley

Costa Blanca