UWCASA
 
 

450.000

Villa in Santa Pola

1987
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
118 m2
Kaveloppervlakte
250 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
8 km
Afstand huisarts
5 km
Afstand strand
4 km
Afstand vliegveld
10 km
Afstand ziekenhuis
15 km
Omschrijving

Was u op zoek naar deze nieuwe Villa in SANTA POLA van 118 m2 op een perceel van 250 m2, en op maar 4 km. van het zandstrand, en bij een winkelcentrum en alle faciliteiten?

U kunt nu nog kiezen uit verschillende van deze prachtige moderne woningen met 3 slaap en 3 badkamers, en alles wat u wenst!

Voor uw auto is er dan een eigen garageplek.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het privé zwembad van  6 x 3 meter, in de mooi aangelegde tuin met terrassen!

En op maar 10 kilometer van de luchthaven van Alicante.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Uw betere rendement

Ook u wilt nu renderend “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Garageplek
Keuken
Terras
Tuin
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

410.000

Villa in Los Alcazares

Costa Calida

 
 

499.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

499.000

Villa in Jávea

Costa Blanca