UWCASA
 
 

600.000

Villa in Torrevieja

1703
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
144 m2
Kaveloppervlakte
306 m2
Afstand bushalte
1.5 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
15 km
Afstand huisarts
3 km
Afstand strand
0.5 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
3 km
Omschrijving

Nu voor u verlaagd van € 650.000,- naar € 600.000,-!!!

Deze prachtige nieuwbouw villa in Torrevieja van 144 m2 op een perceel van 405 m2 vindt u op maar 500 meter van het strand. In dit project worden 3 villa’s gebouwd beginnend bij 289 m² perceel. Alle drie de woningen hebben een woonoppervlak van 144 m² en hebben 3 slaap met 2 badkamers, een woon-eetkamer, een open keuken, een ruim terras met privé zwembad en een dakterras van 36 m². Deze woningen zijn dan sleutelklaar en volledig uitgerust. Welke zou u nu willen kiezen? We hebben meer foto’s op kantoor! Neem gerust contact op om te bezichtigen.

En ook heel goed verhuurbaar, eventueel via onze organisatie.

Of stuurt u ons eerst liever een planvoorstel, zoals te vinden op deze site?

Nu zeer aantrekkelijk voor u

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Direct afspreken?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Airco
Open keuken
Ruim terras
Solarium
Vloerverwarming
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

690.000

Villa in Torrevieja

Costa Blanca

 
 

650.000

Villa in Aguas Nuevas

Costa Blanca

 
 

660.000

Villa in Torrevieja

Costa Blanca