UWCASA
 
 

439.000

Villa in Torrevieja

1502
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
110 m2
Kaveloppervlakte
378 m2
Afstand centrum
2.6 km
Afstand golfbanen
7.9 km
Afstand huisarts
15.5 km
Afstand strand
12.8 km
Afstand vliegveld
45.8 km
Afstand ziekenhuis
9.7 km
Omschrijving

Deze Villa in TORREVIEJA wordt samen met andere gebouwd op percelen met een gemiddelde oppervlakte van 435 m2. En gelegen binnen 200 meter van een supermarkt, restaurants en bars. U vindt deze ruime 4 slaapkamer villa’s in La Herrada, Los Montesinos.

U kunt nog steeds kiezen uit meerdere mogelijkheden. Elke woning komt met een privé zwembad van vier bij acht meter. Als u de villa binnenkomt vindt u een gangkast voor uw jassen. Hierna vinden we een open keuken, dineer- en woonkamer. Door de grote ramen heeft de woning veel lichtinval. Achter de keuken vindt u twee ruime dubbele slaapkamers, een badkamer en een praktische wasruimte onder de trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping zult u de andere twee slaapkamers vinden, beide met en-suite badkamers. Hier kunt u ook toegang krijgen tot het 30 vierkante meter grote dakterras. Daar krijgt u een prachtig uitzicht over het privé terras, de tuin en de omgeving inclusief het zoutmeer in Torrevieja en het natuurlijke lagune.

Hoewel de standaard villa met vier slaapkamers komt, bestaat er de mogelijkheid om één weg te halen om gebruik te maken van een grotere kook, dineer en woon ruimte.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of extra foto’s. Mogen we alvast een kijkkeuze voor jullie inplannen?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Bepaal uw eigen rendement

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig met ons kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Faciliteiten
Airco
Dakterras
Garage
Open keuken
Parkeerplaats privé
Terras
Terrassen
Tuin
Vaatwasser
Wasruimte
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

410.000

Villa in Los Alcazares

Costa Calida

 
 

499.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

499.000

Villa in Jávea

Costa Blanca