UWCASA
 
 

690.000

Villa in Torrevieja

136
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Kaveloppervlakte
400 m2
Afstanden
Omschrijving

Op een goede locatie in een rustige woonwijk in Torrevieja worden 3 luxe en moderne villa’s gebouwd, met daarin deze nieuwe Villa in TORREVIEJA op een perceel van 400 m2.

U kunt hiervoor nu nog kiezen als eerste eigenaar uit deze mogelijkheden:

  • Twee percelen van 385 m²,
  • en één perceel van 400 m².

Deze woningen bestaan uit 3 slaap met 2 badkamers en een apart toilet. Verder is er een woonkamer, eetkamer en een ruime keuken.

Voor uw auto is er dan een garageplek, naast de bergruimte.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen ruime privézwembad in de tuin met terras, een balkon op de eerste verdieping en een prachtig dakterras waar u heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon.

Deze locatie is perfect, weg van de drukte maar slechts 3 autominuten verwijderd van de prachtige stranden die de Costa Blanca rijk is. De woning ligt ook dichtbij winkels, gezellige restaurantjes en barretjes. Leuk om te weten is dat de woning op 500 meter van het Torre del Moro park ligt. Hier staat een ronde toren de ¨Torre del Moro¨. Deze wachttoren is gebouwd in de 14e eeuw om de stad te beschermen tegen piraten. Logischerwijs werd zo’n toren op het hoogste punt van de stad gebouwd, waardoor je vanaf hier uitzicht hebt over de hele stad. De stad Torrevieja is zelfs vernoemd naar deze toren, torrevella, betekent namelijk de oude toren!

Neemt u contact op met ons voor nog meer informatie?

In de zomer trekt Torrevieja veel zonaanbidders, maar ook overwinteraars hebben hier in grote getale hun vaste stek gevonden. In de directe omgeving kunt u naar hartenlust fietsen en wandelen in onder andere het Parque Natural de la Mata, bekend om haar zoutwaterlagunes en de flamingo´s. Deze meren zijn bijzonder populair bij mensen met hartproblemen, reuma, artritis of astmatische aandoeningen, waarbij gezegd wordt dat de genezende krachten van de zoutmeren verlichting geven, in combinatie met het warme klimaat en schone lucht.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
(Appartement)
Garage

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

660.000

Villa in Torrevieja

Costa Blanca

 
 

650.000

Villa in Aguas Nuevas

Costa Blanca

 
 

620.000

Villa in Javea

Costa Blanca