Appartement in Campoamor

Bij ons vindt u vast en zeker een goed passend appartement in Campoamor tussen een heel groot aanbod van appartementen. Op dit moment zijn er al 14 beschikbaar! Welke van al deze woningen heeft jullie voorkeur? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een appartement in Campoamor vanaf € 159.000!

appartement in campoamor

Campoamor

Campoamor is echt een prachtige plaats voor u als golfliefhebber! U vindt dit op 50 km. ten zuiden van Alicante. En op 12 km. ten zuiden van de grote badplaats Torrevieja. Op maar 10 minuten rijafstand vindt u aantal beschutte idyllische baaien. Alsook zonnige stranden met volop watersport mogelijkheden. Verder biedt de omgeving u alle wenselijke voorzieningen, voor een geweldige vakantie of overwinteringen. Houdt U van cultuur, natuur, het bruisende Mediterrane stadsleven? Of kiest u liever voor het karakteristieke Spaanse platteland? Dan biedt deze plaats u een prachtige uitvalsbasis om dagtochten te maken. Naast golfen kunt hier ook tennissen. U hoeft dus geen golfer te zijn om datgene te vinden wat U zoekt. Wist u dat steeds meer mensen deze prachtige omgeving ontdekken per fiets?

Meer informatie voor jullie

Natuurijk is er nog veel meer informatie voor u te vinden in deze prachtige omgeving. Kijk ook maar eens bij onze informatie-artikelen.

Uw meest passende aanbod

Via onze Site onze site vindt u duizenden nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje in meer dan 80 locaties. Uw droomhuis staat daar vast al wel bij, toch?

Extra informatie

Hieronder, maar ook op de vele interessante andere pagina’s op onze site, ontdekt u de vele extra mogelijkheden om in de komende jaren echt te gaan genieten van het prachtige Spanje.

Ook vindt u veel extra informatie via het Spaanse verkeersbureau

Wanneer zijn de Feestdagen in Spanje en zijn winkels dan geopend?

Wat zijn de belangrijkste 50 Spaanse woorden?